Abone Ol

Çiğdem Çelik Sentez albümüyle beğeni kazandı

Senfonik Türk Müziğinin yeni temsilcisi olma yolunda ilerleyen Çiğdem Çelik, Dilek Türkan ve Timur Selçuk’tan dersler alarak geliştirdiği müzik çalışmalarının bir ürünü olarak ilk albümü Sentez’i Erken Müzik etiketiyle ile tüm dijital platformlardan dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

Çiğdem Çelik Sentez albümüyle beğeni kazandı

Yedi şarkıdan oluşan ilk albümün prodüktörlüğünü ve düzenlemesini Türkiye'nin en genç virtüözü, dünyanın en hızlı keman çalan sanatçısı olarak Guinness Rekorlar kitabına giren Muhammed Yıldırır üstlendi.

Sevdiğimiz ve bildiğimiz şarkıları yepyeni ve kendine has bir yorum ile evrimleştiren Çiğdem Çelik, Sentez çalışmasında “Bir Varmış Bir Yokmuş” ve “Sonsuza Dek” isimli kendisine ait iki şarkıyı da seslendiriyor.

Senfoni orkestrası müzisyenleri eşliğinde kayıt edilen farklı kültürlerden ezgileri kapsayan albüm bu çok renkli içeriği nedeniyle Sentez olarak adlandırıldı.

ÇİĞDEM ÇELİK'İN YORUMUYLA SARI GELİN 

Asıl mesleği Bilgisar Mühendisliği olan Çiğdem Çelik “Anneliği ilk tattığımdaki heyecanıma ve mutluğuma çok benzer duyguları, şimdi de yıllar süren çalışmalarımın bir sonucu olan “Sentez”e hayat verirken yaşıyorum.” sözleriyle bu çalışmanın önemini vurguluyor.

Çiğdem Çelik Sentez albümüyle beğeni kazandı - Resim: 1

Çiğdem Çelik’in hem solist hem de besteci olarak ortaya çıkardığı Sentez albümü tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Çiğdem Çelik instagram sayfası

Çiğdem Çelik YouTube kanalı