Abone Ol

CHP'lilere Göre Ekrem İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'yla Yarış Halinde Olması Saçma

CHP'liler, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "yarış halinde olduğu" iddialarınını "saçma görüyor."

CHP'lilere Göre Ekrem İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'yla Yarış Halinde Olması Saçma

Diken'den Altan Sancar'ın haberine göre; partililer, Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık’ta İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde açıklayacağı vizyon belgesine İmamoğlu'nun da katkısı olduğunu belirterek, "3 Aralık’ta açıklanacak ve geçtiğimiz günlerde İstanbul’da MYK üyelerimize sunumu da yapılan vizyon belgemizde, Ekrem Bey ve ekibinin de katkıları var. Partimizin iktidar yürüyüşüne Ekrem Bey’in doğrudan ve dolaylı bunca katkısı varken, kendisinin genel başkanla yarışta olacağını düşünmek saçmalık. Elbette Ekrem Bey’in de siyasi hedefleri var, bu hedefler arasında yükselmek de var. Ama bunu genel başkanla yarışarak değil, diyalogla yapacak bir isim" dedi. 

CHP’liler, Kılıçdaroğlu’nun ardından genel başkanlık koltuğu yarışında parti içindeki önemli adaylardan biri olarak İmamoğlu’nu işaret ediyor. Fakat İmamoğlu ile birlikte parti genel merkezinde ‘ağırlığı olan’ başka isimlerin de olduğunu ve ‘kıyasıya bir yarış’ olacağını inkâr etmiyorlar.