Abone Ol

CHP’li Özel: Beklediğimiz Rüzgarı Arkamıza Aldık; Anketler Gayet İyi

Partisinin il il gezerek düzenlediği saha çalışmalarına değinen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Beklediğimiz rüzgarı arkamıza almış durumdayız. Anketler gayet iyi, saha iyi" dedi.

CHP’li Özel: Anketler Gayet İyi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisinin Sarıgöl İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde parti üyeleriyle bir araya gelerek ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Özel, sahada çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP'nin vatandaşlardan gördüğü ilgiye dikkat çekerek, şöyle konuştu:

Beklediğimiz rüzgarı arkamıza almış durumdayız. Anketler gayet iyi, saha iyi. Ardahan'a gidiyorum iyi. Muğla'ya gidiyorum iyi. Tekirdağ'da iyi, Kars'ta iyi. Iğdır'da, Muş'ta, Şanlıurfa'da, Diyarbakır'da iyi…

Nereye gidersek sokakta yürüyemiyoruz. Antalya ile Tekirdağ'da gördüğümüz ilgiyi Rize'de, Trabzon'da da görüyoruz. Geçen hafta Samsun'da ne ilgi gördüysek bu hafta Batman'da aynısını gördük."

"Herkes ‘Erken seçim ne zaman, ne zaman kurtulacağız' diyor. Biz de onlara diyoruz ki ‘Yaparlarsa hemen, beklerlerse 1,5 yıl sonra.’ Artık mağdurların, mazlumların, yoksulların kaderi değişecek. Cumhuriyetin ikinci yüzyılına, birinci yüzyılına girdiğimiz gibi, Atatürk'ün partisinin iktidarında gireceğiz."

T24