Abone Ol

CHP'den Flaş Aday Kulisi: ibre İmamoğlu'na mı dönüyor?

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100 yayınında "CHP’den önemli bir yetkiliyle konuştum" diyerek yeni bir 'Aday' kulisi açıkladı.

CHP'den Flaş Aday Kulisi: ibre İmamoğlu'na mı dönüyor?

İmamoğlu’nun davasından önce Cumhurbaşkanı adayı açıklanabilir mi?" sorusuna üst düzey bir CHP yetkilisinin "Siyasette her an her şey olabilir" sözleriyle yanıt verdiğini belirtti.

tv100'de yayınlanan 'Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair' programında Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com Yazarı Latif Şimşek, Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, tv100.com Yazarı Doğan Çağlar; gündemi değerlendirdi.

İyi Parti İstanbul Milletvekilleri ve İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etmesi konuşulan konular arasında yer aldı.

"Siyasette her an her şey olabilir"

Sevinç, İyi Partili Kavuncu'nun İmamoğlu ziyaretiyle ilgili paylaştığı fotoğraftan sonra CHP'li bir yetkiliyle konuştuğunu belirterek "Buğra Bey ile konuştum, İmamoğlu’na açılan davada ‘Yanındayız’ mesajı vermek için olduğunu söyledi. Fotoğraftan başka bir kişi ‘İster Cumhurbaşkanlığı adaylığı için destek ister dava nedeniyle yanındayız mesajı çıkarabilirsiniz’ dedi. Bu fotoğraftan sonra CHP’den önemli bir yetkiliyle konuştum. ‘İmamoğlu’nun davasından önce Cumhurbaşkanı adayı açıklanabilir mi?’ diye sordum, ‘Siyasette her an her şey olabilir’ dedi." diye konuştu.