Abone Ol

CHP'den istifa edip DSP'ye geçen başkanlara Muharrem İnce'den sert tepki

CHP Çankaya İlçe seçim iletişim ofisinin açılışına katılan Muharrem İnce, Çankaya Belediye Başkan adayı Alper Taşdelen'e "kurultayda beni desteklemedi ama ben onun yanındayım. Önceliğimiz CHP önceliğimiz Cumhuriyet, dedi. İnce aday olamayan CHP'lilerin istifasını da eleştirdi.

CHP'den istifa edip DSP'ye geçen başkanlara Muharrem İnce'den sert tepki

Müşerref Seçkin / Ankara / Turkiyegundemi.com

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP'nin Çankaya seçim iletişim merkezinin açılışına katıldı.

CHP'nin milletvekilleri parti yöneticileri ve Çankaya Belediye Başkan adayı Alper Taşdelen'le birlikte partililere hitabeden Muharrem İnce, Çankayalılardan rekor oy istedi.

Taşdelen'in hizmetlerini de öven Muharrem İnce, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bana çok destek oldu. Kurultayda ise yanımda yer almadı, alsaydı iyi olurdu, ama olsun... Önceliğimiz CHP, önceliğimiz Cumhuriyet" dedi.

Muharrem İnce CHP'den aday olamayan başkanlarını istifasını da eleştirdi.

İnce burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Çok değil bundan 8 ay önce meydanlardaydık sokaklardaydık. Üretim ekonomisi dedik. Tarıma dayalı sanayi dedik. Uzay madenciliği dedik, Nano teknoloji dedik. kuantum dedik. Gençlerin eğitimi dedik. Barışacağız büyüyeceğiz ve bölüşeceğiz dedik. Arkadaş da çıktı bedava çay var kek var dedi. Kekledi. Kek kuantumu yendi bu doğru "

24 Hazian'dan önce döviz fırlayacak ve kuyruklar olacak dediğini vurgulayan

İnce, " Şu anda Antalya'dan yüklüyorsun domatesi, şöför parası yok,nakliye yok, şehrin ortasına kuruyorsun arsa parası yok vergi yok sözümona 31 Mart'a kadar göz boyuyorsun. Bu değirmenin suyu neren geliyor. Bu düzen böyle gitmez." diye konuştu.

ş