Abone Ol

Çetiner Çetin Sitem Etti, Şahan Cevabı Yapıştırdı

Şahan Gökbakar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Çetiner Çetin'in Ukraynalı bir vatandaşla yaptığı röportajı tiye aldı. Gündem olan o paylaşımın ardından Çetin'in tepkisine ise komedyenden cevap gecikmed

Çetiner Çetin Sitem Etti, Şahan Cevabı Yapıştırdı

Habertürk TV’nin dış politika ve güvenlik politikaları yayın koordinatörü Çetiner Çetin, Rusya’nın saldırdığı Ukrayna’dan canlı yayınında konuştuğu ‘İngilizce’yle gündem oldu. Kanala bağlanıp canlı yayınla ülkedeki gelişmeleri aktaran Çetin, Ukraynalı bir gence ‘what‘ kelimesiyle başlayan İngilizce bir soru yöneltti. Ancak genç manasız bir cümle olan soruyu anlamayınca “Efendim” dedi.

Çetin yeniden bir anlam taşımayan cümlesini tekrar edince genç ne diyeceğini bilemedi. Çetin bu kez 'İngilizcesi iyi olmayan gencin' kendisini anlamadığını savundu.

Dış haber koordinatörü İngilizcesi! Çetiner Çetin, komedyen Şahan Gökbakar'ın diline düştü!Televizyon
Çetiner Çetin’in o anları komedyen Şahan Gökbakar’ın diline düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, yaptığı paylaşımda Çetin'in Ukraynalı vatandaşla yaptığı röportajı tiye aldı. O anlar sosyal medyada günün en çok konuşulanları arasına girdi.

‘ESAS SEN BİZİ GÜLDÜRDÜN…’

Paylaşım üzerine Çetiner Çetin, Şahan Gökbakar'ı etiketlediği tweetinde "Yes, I wanna bamba, Shahaan.. Şahan Gökbakar‘ın videosu izlenme rekorları kırıyor. Komedyenlerin işi hiciv ve işlerini özgürce yapabilmeleri hoşgörülü bir toplumun olmazsa olmazı. Sağolsun bombaların altında haber yapan bizleri dahi güldürdü" dedi.

Gökbakar ise verdiği cevapta, "Abi rica ederim. Esas, sen bizi güldürdün.  Ben bişey yapmadım, sadece senin canlı yayında soylediklerinin aynısını söyledim, skeç oldu... Karşıdakini suçlamadan bol bol pratik Dikkat edin kendinize" ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım...

Çetiner Çetin Sitem Etti, Şahan Cevabı Yapıştırdı - Resim: 1