Abone Ol

Cenazeye tecavüz iddiası! Aleyna işinin aslı ortaya çıktı

Aleyna G. isimli küçük kızın cesedine cenaze aracının şoförünün tecavüz ettiği iddia ediliyordu. Ortalığı sallayan cenaze aracında ölüye tecavüz haberi gerçek mi? İşin aslı ortaya çıktı emniyet kaynakları açıklama yaptı.

Cenazeye tecavüz iddiası! Aleyna işinin aslı ortaya çıktı

Dün sosyal medyayı karıştıran bir tecavüz iddiası ortaya atılmıştı. Demet Akalın'ın twitter hesabından lanet yağdırdığı olaya göre Aleyna G. isimli küçük bir kız İstanbul'da geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Genç kızın naaşı taşınırken cenaze aracının şoförü Harun Ç.'nin Aleyna'ya tecavüz edip görüntülerini de videoya çekmişti. İddiaya göre sapık cenaze aracı şoförü bunu bir internet sitesinde yayınlamış, olayı anlattığı arkadaşı da onu ihbar etmişti.

Sosyal medyada olay olan bu iddia ekranlara kadar taşındı. Beyaz TV ekranlarında Nihat Doğan ve partneri de olayı gündeme getirip lanet okudular.

Peki işin aslı neydi? Aleyna G. haberi gerçek mi, cenaze aracında tecavüz iddiası doğru mu?

İŞİN ASLI NE?
Sosyal medyayı sallayan olayın gerçekliği ile ilgili kuşkular vardı. Emniyet kaynakları da bu kuşkuları doğruladı. İddiaya göre Harun Ç. isimli cenaze aracı şoförü tecavüzcü şahıs gözaltında bulunuyordu. Ancak emniyet kaynakları teyit.org sitesine böyle bir olay yaşanmadığını ve gözaltında böyle bir ismin bulunmadığını açıkladılar.Haberi ortaya atan sitenin daha önce de benzer bir haber yaptığı öğrenildi. Yalan haberleri sosyal medyaya süren sitenin sahibini teyit.org sitesi ifşa etti.