Abone Ol

Cemil İpekçi’den olay itiraf: Sezen Aksu'yu çıplak gördüm, asıldım

Seyhan Soylu, dün gece de ünlü Modacı Cemil İpekçi ile magazin dünyasında yaşananları konuştu.

Cemil İpekçi’den olay itiraf: Sezen Aksu'yu çıplak gördüm, asıldım

Kamuoyunda “Sisi” lakabıyla bilinen Seyhan Soylu’nun, her gece sosyal medya hesabı üzerinden ünlülerle yaptığı canlı yayınlar dikkat çekiyor.

Seyhan Soylu, dün gece de ünlü Modacı Cemil İpekçi ile magazin dünyasında yaşananları konuştu.

“SEREN YANLIŞ İNSANLARI BULUYOR”

Seren Serengil, bebeğini düşürmesinin ardından boşanmak istediği eşi Yaşar İpek hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Cemil İpekçi, Serengil’le ilgili “Seren’in çocukluğu geldi aklıma. Ne kadar el bebek gül bebek büyütüldü dadılarla. İyi okullarda okutuldu. Seren benim kızım gibi. Yanlış insanları buluyor. Gönlüm çok acıdı. Yaşar kıza haksızlığın en büyüğünü etti. Ben, Seren’in çocuğunu düşürdüğünü bilmiyordum” dedi.

“MELİKE DEMİRAĞ İLE EVLENSEYDİM HAYATIM ÇOK FARKLI OLABİLİRDİ”

Seyhan Soylu’nun “hayatında aşk yaşadığın en ünlü kadın kim” sorusuna Cemil İpekçi, “Aşık olduğum, sevdiğim bir ünlü kadın var. Evlenmek de istedim Melike Demirağ ile. Beraber de olduk bir süre, hakikatken evlenseydik belki hayatım çok farklı olabilirdi. Melike dünyaya gelmiş, adı gibi bir Melike idi. Melike ile dost olarak kaldım ve hayatımda en çok saygı duyduğum kadındır” şeklinde yanıt verdi.

“SEZEN AKSU’YU ÇIPLAK GÖRDÜM, ASILDIM”

Cemil İpekçi Sezen Aksu ile ilgili de, “Ben Sezen’i ilk gördüğüm zaman önümde soyunmuştu. Yıl 1975. Hayatımda gördüğüm, dünyanın en ufak, fakat en güzel vücutlu kadını. Minnacık bir kadın fakat, olamaz bir vücut. Asılmadım da değil hani, asıldım da. Ancak Sezen her seferinde ‘git başımdan’ diye kovmuştur beni” dedikten sonra, Seyhan Soylu’nun “tahrik oldun mu onu çıplak görünce” sorusuna da “tabii canım” diye yanıt verdi.

Cemil İpekçi’den olay itiraf: Sezen Aksu'yu çıplak gördüm, asıldım - Resim: 1

“BÜLENT ERSOY ÇOK BAĞIRMAYA BAŞLADI”

Kısa süre hayatını kaybeden şarkıcı Devran Çağlar’ı çok beğendiğini ifade eden Cemil İpekçi, Seyhan Soylu’nun “Bülent Ersoy’un sesi mi güzel, Devran Çağlar’ın mı” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Bülent’in ilk sesi çok güzeldi. Sonradan çok sevdiğimi söyleyemem. Çok bağırmaya başladı çünkü. Daha evvel usulüyle bağırmadan söylediği zaman çok seviyordum, şimdi fazla bağırıyor. Ama Devran Çağlar hiçbir zaman için çok bağırmadı. Devran tabii Bülent kadar güzel değildi. Bülent ilk zamanlar bir bebekti.”

“HANDE’NİN SESİ, DEMET’TEN İYİ. GÜLŞEN, DEMET’İN YARISINA GELİYOR”

Seyhan Soylu’nun, “Demet Akalın’ın küçücük sesi var ama, Hande Yener’den iyi” şeklindeki yorumu üzerine, “Bu kendini satma ile alakalı bir şey” diyen Cemil İpekçi, Soylu’nun, “Gülşen, Demet Akalın ve Hande Yener. Hangisinin sesi güzel” sorusuna da “bence Hande’nin” diye cevap verdi.

Cemil İpekçi, Demet Akalın’ın daha ön planda olmasını da, “Demet Akalın daha gösterişli, piyasayı iyi biliyor. Kendisini kullanmayı biliyor. Demet Akalın sahnede daha hoş. Öbürlerine çirkin demek istemiyorum. Daha hoş. Gülşen, Demet’in yarısına geliyor” ifadeleriyle açıkladı.

“TÜRK ERKEKLERİNİN YÜZDE 99’U AJDA PEKKAN İLE YATMAK İSTER”

Seyhan Soylu’nun, “Sence Türk erkeklerinden kaçı Ajda Pekkan’la yatmak ister” soruna Cemil İpekçi, “Yüzde 99’u” diye yanıt verdi. Bu yanıt üzerine Soylu, “Bana göre de öyle” dedi.