Abone Ol

Çember serisinin yeni filmi Şehrin Günahları geliyor

6 bölümlük polisiye TV filmleri serisi Çember, ikinci filmi ile devam ediyor.

Çember serisinin yeni filmi Şehrin Günahları geliyor

Türk televizyonuna yeni bir soluk getirecek ve sadece 6 bölüm olan Polisiye TV filmleri serisi Çember, ikinci filmi ile devam ediyor.
Menderes Samancılar'ın konuk olduğu Çember’in ikinci filmi Şehrin Günahları’nda, ekibi zor saatler bekliyor. İşte Çember'in ikinci bölümde yaşanacaklar...
Belgrad ormanında göğsünden okla vurulmuş bir ceset bulunur. Olay yerine gelen Barış Başkomiser ve ekibi iki ay öncede aynı şekilde öldürülmüş başka birinin bulunması yüzünden bunun bir seri katilin işi olduğunu düşünür. Her ikisi cesedin elleri ve gözleri bağlanmış, kulak zarları patlatılmıştır. İki cesedinde ağzından Kuran-ı Kerim’in Beled süresine ait sureler çıkar.

KATİLİN SURETLERLE VERMEK İSTEDİĞİ MESAJ NE?

Ekip araştırmaya başladıkça iş başka boyutlara ulaşır. Ormanda bulunan üçüncü cesetle beraber Barış başkomiser ve ekibini zor saatler beklemektedir. Katilin surelerle vermek istediği mesaj nedir?Üç cesedin arasında geçmişte ne gibi bir bağ vardır?

SIRADIŞI KARAKTERİYLE EKRANDA

Her filmde farklı ünlü isimlerin rol alacağı serinin ikinci filmi olan Şehrin Günahları’nda konuk oyuncu olan Menderes Samancılar, sıradışı karakteriyle ekranlara gelecek ve seyirciyi şaşırtacak.

Serinin diğer filmlerinde rol alan ünlü isimler arasında; Melisa Sözen, Duygu Yetiş, Goncagül Sunar, İrem Altuğ, Füsun Erbulak gibi isimler yer alıyor.

Çember serisinin yeni filmi Şehrin Günahları geliyor - Resim: 1

SIRADIŞI POLİSİYE FİLMLER SERİSİ!
Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başkomiser’in (Barış Bağcı) önderi olduğu ekibin her üyesinin farklı yetenekleri vardır.

Deneyimli, komik ve olayları kendi bakış açısıyla çözen komiser Adem (Serhat Kılıç)…
Yalan söyleyen insanları duygu durumundan ve hareketlerinden anlayan, ancak bulunduğu birimde çok fazla şans verilmemiş yeni komiser yardımcısı Ayşe (Pelin Akil Altan) …
Ekibin bilişim uzmanı, heyecanlı komiser yardımcısı Volkan (Anıl Altan)…
Geçmişlerinde birçok şey yaşamış ve birbirlerinden tamamen farklı olan bu dört kişi tek bir vakada birleşir ve beraber çalışmaya başlar.