Abone Ol

Cem Yılmaz'dan Yeni Akit'in o iftirasına sert tepki

Cem Yılmaz, Bebek Otel'de ayrımcılık yaptığını iddia eden Akit'e sert çıktı: "27 yıllık meslek hayatımda sahne ve sinema dışında hiçbir ticari girişimim olmadığı gibi Bebek Oteli de benim değil! Bu bir şaka olsa gülerim ama acıklı bir operasyon! Yazık!"

Cem Yılmaz'dan Yeni Akit'in o iftirasına sert tepki

Yeni Akit Gazetesi'nin, “Cem Yılmaz’ın ortağı olduğu otelde çağ dışı ayrımcılık! ‘Kapalıları almayın’” başlıklı haberine Cem Yılmaz’dan büyük bir tepki geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan Yılmaz, “Sevgili takipçilerim, hatırı sayılır bir sayıdasınız, size bu haberi şu sebeple duyuruyorum; 27 yıllık meslek hayatımda sahne ve sinema dışında hiç bir ticari girişimim olmadığı gibi Bebek Oteli! de benim değil!! Bu bir şaka olsa gülerim ama acıklı bir operasyon! Yazık” ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'ın açıklaması şöyle:

Sevgili takipçilerim,hatırı sayılır bir sayıdasınız, size bu haberi şu sebeple duyuruyorum; 27 yıllık meslek hayatımda sahne ve sinema dışında hiç bir ticari girişimim olmadığı gibi Bebek Oteli de benim değil !! Bu bir şaka olsa gülerim ama acıklı bir operasyon! Yazık!

Cem Yılmaz'dan Yeni Akit'in o iftirasına sert tepki - Resim: 1

Yılmaz aynı konu hakkında ikinci bir paylaşımda daha bulundu:

Cem Yılmaz'dan Yeni Akit'in o iftirasına sert tepki - Resim: 2

Cem Yılmaz'ı karalayan iddia Star gazetesinde yayınlanmış daha sonra aralarında Takvim, Akit, Yeni Şafak gibi gazetelerin internet siteside kullanılmıştı.