Abone Ol

Cem Yılmaz'dan Mr Big'e Hidayet göndermesi

GQ Türkiye dergisinin düzenlediği Men of The Year (Yılın Erkekleri) Ödül Töreni'ninde Cem Yılmaz, konuklardan 'Mr Big'e, eski NBA yıldızı Hidayet Türkoğlu ile takıldı.

Cem Yılmaz'dan Mr Big'e Hidayet göndermesi

Cem Yılmaz'ın filminde kahkaha atınca karakolluk oldular

Cem Yılmaz otobüs durağında ne yapıyor?

Önceki gece Four Seasons Otel'de gerçekleşen GQ Türkiye Men of The Year Ödül Töreni'nde ‘İkon Ödülü’ alan Cem Yılmaz her zaman olduğu gibi esprileriyle davetli topluluğunu kahkahaya boğdu. İkon ödülünü yakın arkadaşı, oyuncu Ozan Güven’in elinden alan Yılmaz, ön sıralarda oturan ve ‘Yılın Uluslararası İkonu Ödülü’nü almak üzere salonda bulunan ‘Mr. Big’ olarak tanınan ABD’li oyuncu Chris Noth’a takıldı. Fenomen dizi 'Sex and City’deki rolüyle hafızalara 'Mr. Big' olarak kazınan Noth’u sahneden “Wellcome” diyerek selamlayan Cem Yılmaz şöyle devam etti: “Mr Big değil mi? Ama bizim filmde bir replik var, “Elin roketini görmeyen kendininkini matah bir şey zanneder. Herhalde o Hidayet’i görmemiş daha hiç…”
Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su, eski NBA yıldızı Hidayet Türkoğlu da, futbolcu Arda Turan’a ‘Yılın Adamı’ ödülünü vermek üzere salonda bulunuyordu.

Cem Yılmaz'dan Mr Big'e Hidayet göndermesi - Resim: 1

G NE, Q NE BİLMİYORUM
Cem Yılmaz ‘ikon ödülünü’ kabul ederken ‘ikonluk’ mefhumuna da dokundurdu: “Öncelikle ikon olmayanlar çıksın. Deminden beri Arda (Turan) ile onu konuşuyoruz; içeri giriyoruz, ikonlara özel bir yer yok. Bir sürü ikon olmayan insanla terasta oturmalar falan… Bu ikonluk kapıdan çıkınca bütün etkisini kaybedecekse… İkonlara öncelikler gibi bir durum var mı? GQ ailesine çok teşekkür ederim. Gerçekten G ne, Q ne bilmiyorum ama mutlaka bir kısaltma olsa gerek. (…) Ödülümü alıyorum ve dedemin şu sözünü hatırlıyorum; “Oğlum, hiçbir şey olamazsan ikon ol.”