Abone Ol

Cem Uzan: Bilal Erdoğan'ı ben ihbar etmedim!

İtalya'nın Corriera Della Sera gazetesi Bilal Erdoğan hakkında İtalya'ya para transfer ettiği haberini yaptı. Haberdeki ihbarcının bir siyasi sığınmacı olduğu iddiası üzerine Cem Uzan'dan açıklama geldi.

Cem Uzan: Bilal Erdoğan'ı ben ihbar etmedim!

İtalyan medyasının Bilal Erdoğan hakkındaki iddialarında ''Avrupa'daki siyasi sığınmacı'' tanımı sonrası Cem Uzan'dan yazılı açıklama geldi.

İşte o açıklama...

''Bugün bazı gazeteler ve internet sitelerinde yer alan, Bologna Savcılığının Bilal Erdoğan hakkında kara para soruşturması başlattığı yolundaki, ihbarın yurt dışında olan ve Erdoğan'a karşıtlığı ile bilinen bir yatırımcı tarafından yapıldığı belirtilmektedir. haberin menşeyi olarak İtalya'nın önde gelen gazetelerinden, Corriera Della Sera gösterilmektedir. Haberin sonunda ise ismi açıklanmayan yatırımcının bir Avrupa ülkesinde siyasi sığınmacı  sıfatı ile yaşadığı bilgisi yer almaktadır. Ahmet Hakan olayında olduğu gibi bazı yorumların ve çarpıtmaların merkezine, yeniden ismimin oturtulmaması için açıklıkla ve içtenlikle böyle bir olayla şahsen Cem Uzan olarak ilgim ve bilgim, olmadığını kamu oyu ile paylaşmak isterim.''