Abone Ol

Cem Küçük'ten şok sözler: Gülben Ergen en tehlikeli insan modeli..

Medyafaresi.com özel haberi- TGRT Haber TV'de program yapan Cem Küçük, referandumda evet kampanyası başlatan ünlüleri övdü. Hayır diyen Meltem Cumbul'a da saygı duyduğunu söyledi. Ancak Gülben Ergen için açtı ağzını, yumdu gözünü..

Cem Küçük: Gülben Ergen en tehlikeli insan modeli..

Cem Küçük, Gülben Ergen'in en kaypak, en tehlikeli ve güvenilmez insan olduğunu öne sürdü. Canlı yayında TGRT Haber TV'De Medya Kritik programında Fuat Uğur ile gündemi değerlendiren gazeteci Cem Küçük, referandumda Evet ben de varım kampanyası hakkında konuştu.

Cem Küçük EVET diyen ünlülerin net tavır gösterdiğini belirtirken, açıkça Hayır oyu vereceğini söyleyen Meltem Cumbul gibi ünlülerin tavrını da saygıyla karşıladığını açıkladı.

Ancak Cem Küçük'ün referandum konusunda tavrını en merak ettiği isimler Fatih Terim ve Gülben Ergen'di.

Cem Küçük, bu insanların hava durumuna göre tavır aldığını, Hayır ya da Evet demediğini belirtirken Gülben Ergen'e şok sözlerle yüklendi.

Cem Küçük şöyle konuştu: "Gülben Ergen çıkıp Evet veya Hayır desin. Emine Hanım'ın yanından ayrılmıyordun daha geçen yaz.. Böyle bir kaypaklığa gerek yok. Gülben Ergen ile Ahmet Hakan'ı kıyasladığım zaman Ahmet Hakan bile daha dik duruyor. Gülben Ergen boşandın şimdi, eşine TRT'de iş ayarlamak için Emine Erdoğan'ın peşinden ayrılmıyordun. Yanar döner insan modeli bu Gülben Ergen, en tehlikeli insan modeli.. AK Parti'den iş alma ihtimalin varsa Evet deyip, yoksa Hayır mı diyeceksin? Bizde de bunları muteber insan diye baştacı ederler. Acun da öyle, Erdoğan'ın sayesinde nerelere geldin bak, sen de çıkıp tavrını söyle.."