Abone Ol

Cem Küçük: Korkma Yozgat kuzusu, yanındayım

Star gazetesi yazarı Cem Küçük, bugünkü köşesinde Ahmet Hakan'a "Korkma Yozgat kuzusu, sonuna kadar yanındayım" diye seslendi.

Cem Küçük: Korkma Yozgat kuzusu, yanındayım

Cem Küçük'ün yazısı şöyle...

Son dönemde medya dünyasında yaşanan birçok gelişme benden bilinir oldu. Çeşitli yayın organları bu şekilde bir sürü haber yapıyor. Bunların bir kısmı abartılı bir kısmı da doğru değil. Mesela HDP’liler ve solcu yazarlar Yozgat kuzusu diye bilinen yazarın kuzulaşmasını ve özellikle dünkü yazısını bana bağlayan yüzlerce twit atmışlar. PKK’ya yakın internet siteleri bunu haber yapmış.

Bu arada HDP bu yazarı tehdit eden çok çirkin bir açıklama yapmış. Her ne kadar geçmişte bana yüzlerce küfür yağdırmışsa da ben Yozgat kuzusunun da hakkını sonuna kadar savunmak mecburiyetindeyim. İnancım ve ahlakım bunu gerektirir. HDP’liler şunu bilmeli ki, zamanında Selahatin Demirtaş’a saz çaldırıp alenen PKK’ya oy isteyen de, şimdi bu sert yazıyla HDP’ye giydiren de Yozgat kuzusu namıyla bilinen yazar değil, Aydın Doğan’ın bizzat kendisidir. Yozgat kuzusu sadece Aydın Doğan’ın piyonudur ve tetikçisidir. Aydın Doğan Nakkaştepe’ye çağırıyor , “ Tayyip’i indirmemiz lazım. PKK’ya destek ver” diyor Yozgat kuzusu emri yerine getiriyor. Başka bir gün Aydın Doğan   “Devletin yanında yer almamız lazım. İstediğim birkaç iş var. HDP’ye saldır” diyor ve Yozgat kuzusu da saldırıyor. Bu gerçeği Doğan Grubu’nda başta Ertuğrul Özkök ve Zafer Mutlu olmak üzere herkes bilmektedir. Yani ey HDP’liler şu an bu Yozgatlıya büyük haksızlık yapıyorsunuz. Aydın Doğan ne derse yapmak zorunda olan ve gidecek başka yeri olmayan bir zavallıya saldırmayın. Mertseniz yiğitseniz Aydın Doğan’ı hedef alın. Pazartesi günü yazdığım “Yozgat kuzusunun hazin bitiş süreci” yazısından alıntıladığım şu bölümü dikkatle okuyun.

...Aydın Doğan yarın seni kapının önüne koysa 2 hafta içinde varlığın ve yokluğun bir hale gelir Yozgat kuzusu. Şu anki köşeni kaybedersen seni sadece meczup gazeteler alır. Belki Erdoğan’a yaptığın yalakalıklar yüzünden onlar bile almaz. Kimsenin izlemediği marjinal TV kanalları dışında bir yere de çıkamazsın. Piyasan bitti senin. Dönemin bitti. Uzatmaları oynuyorsun. O yüzden çok korkuyorsun ve Aydın Doğan ne isterse ama ne isterse itiraz etmeden kuzu kuzu yapıyorsun. Aydın Doğan yarın canlı yayında pabuçlarını boyamanı cilalatmanı parlatmanı istese onu da yaparsın. Dürüstçe kabul et ki bu yazdıklarım gerçek. Öfkelenme sakinleş ve gerçeklerle yüzleş. Sen düşmekte olan ve daha da düşecek olan bir tipsin. Hele 80 yaşında olan Aydın Doğan -Allah gecinden versin-bir vefat ederse sadece sen değil tüm medya grubu olarak hepiniz çil yavrusu gibi dağılırsınız. Hiç kimse parçalarınızı bile ortalıktan toplayamaz...

Aslında sen aptal değilsin dediğim gibi taklitlerinin hepsinden uyanıksın. Köylü kurnazlığı var sende. Biliyorsun ki kovulduktan 1 ay sonra Taksim’in ortasında soyunup çırılçıplak bağırsan yine kimse senin suratına bile bakmaz. Bak geçenlerde Fethullahçı örgütün Abant kampında buluşan yazarların ne dediğini takan bile olmadı. O Fethullah destekçisi Abant kadrosu hepsi toplanıp Taksim’de aynı eylemi yapsalar bile bu ülkede yüzlerine bakan yok artık. Topluca ve tüm Türkiye toplumunun gözünde bittiler. Bilmiyorsun ki ben şu anki köşemden ayrılırsam daha da güçlü hale gelirim. Sen ise bir zamanlar kendini popüler gören şimdilerde ise yaşayıp yaşamadığı bilinmeyen meczup kadın kankandan farksız hale gelirsin. Yada lokantacılık yapan diğer kankan gibi sen de lokanta açarsın yada belki Aydın Doğan’a servis verdiğin için tecrübeli olduğundan Brooklyn’de bir mekanda eski kankanla garsonluk yaparsın. Pardon bir kelime bile İngilizce bilmediğini ve hiçbir yabancı dili bilmediğini unutmuşum. Sen anca buralarda o işi yapabilirsin...

Dolayısıyla Tüm HDP’lilere sesleniyorum...Bu zavallı kardeşime yaptığınız tehditlerinizi yanınıza bırakmam. Her ne kadar Yozgat kuzusu için HDP bildirisinde, “Uğradığı saldırı sonrası dik durmak yerine korkmayı ve alçalmayı tercih edenlerin kaypak yolu” derken tüm Türk milleti sizi haklı bulsa da benim vicdanım PKK’ya bağlı parti tarafından hedef alınan zavallı bir kuzuyu bu zor gününde dımdızlak bırakmayı kabul etmiyor.   Sonuna kadar yanındayım Yozgatlı kuzu kardeşim..