Abone Ol

Cem Küçük atakta: Bana saldıranlar Gülcü, Davutoğlucu tipler, plakalarını aldım

AKP’nin dış politikasını değiştirmesi gerektiğini belirtip Mavi Marmara gemisindekilere ‘manyak’ diyerek iktidara yakın kanadın tepkisini çeken ‘şahin yazar’ Cem Küçük ‘atağa geçti.’

Küçük: Bana saldıranlar Gülcü, Davutoğlucu tipler

Dün 1ANTV’de katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın AKP’nin başına geri geldikten sonra ‘radikal İslamcılarla ve Mavi Marmara’daki manyak tiplerle’ yolunu ayırması gerektiğini söylemişti.

“Bu ilişki bitti, bu dikiş tuttmaz. Artık AK Parti’nin radikal İslamcılarla da Mavi Marmara’daki manyak tipler de… Kafadan İsrail düşmanı, kafadan batı düşmanı, kafadan her şeye düşman tip var… garip garip tipler var. Bunlarla da yolun ayrılması lazım. Tayyip Bey de bunları yapacaktır diye tahmin ediyorum. Amerika’yla ilişkileri yoluna sokup bunları halletmemiz lazım” diyen Küçük, bu sözleriyle İslamcı kanadın tepkisini çekmişti.

‘Gülcü, Davutoğlucu tipler’


Küçük bugün TGRT Haber yayınında kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi.

‘Kendisini bu ülkenin sahibi sanan ‘loser’ ne kadar tip varsa’ kendisiyle uğraştığını iddia eden Küçük, sözlerini, “Mavi marmara şehitleri bizim canımız. Mavi Marmara öyle bir şey olabilir mi ya? Beni yıldırmak için söylüyorlar” diye ‘toparladı’.

Programdaki partneri Fuat Uğur’un Küçük’ün televizyon ekranında ‘sohbetlerdeki samimiyet’ nedeniyle öyle konuştuğu yönündeki destekleriyle devam eden Küçük, kendisine yönelik saldırıları da ‘Gülcü, Davutoğlucu tipler’in yönettiğini söyledi.

‘Plakalarını aldık’
Küçük, AKP’nin dış politikasını bu isimlere göre belirleyemeyeceğini, gerekirse ABD, İsrail ve İngiltere’yle ilişkilerini iyi tutmak zorunda olduğunu vurguladı.

Twitter’da hakkında yazanlara da, “Hepsinin tek tek isimlerini aldım. Ben bu linç operasyonunun kim yaptı biliyorum. Arkadaşlarımız tüm plakalarını aldı” diyen Küçük, karşı atağa geçip, kendisini eleştirenlerin ‘gizli ‘Hayır’cı” olduğunu söyledi.

Küçük, kendisi için ‘defansa gelen’ Gülen cemaatine yakın firari Tuncay Opçin’e ise değinmedi.