Abone Ol

Catherine Zeta Jones'un güzellik sırrı ne?

Dünyanın en güzel kadınlarından Catherine Zeta Jones; pürüzsüz cildinin ve güzelliğinin sırrının argan yağı kullanmak, bol bol su içmek ve mutluluk olduğunu söyledi

Catherine Zeta Jones güzellik sırrını ilk kez açıkladı

Ünlü aktris Catherine Zeta Jones, güzelliğinin sırrını açıkladı. Bugünlerde son filmi 'Dad's Army'nin tanıtımı için koşturan 46 yaşındaki yıldız, katıldığı bir söyleşide soruları yanıtladı. İki çocuk annesi olan Galli aktris, yıllara meydan okuyan güzelliğinin formülünün argan yağı olduğunu açıkladı: "Normalde cildim bir patates kabuğu kadar kuru. Daha genç görünmek için yüzümü neme doyurmam gerekiyor. Bunu da argan yağı ile yapıyorum. Bu yağ, günlük bakım rutinimin bir parçası oldu."

Catherine Zeta Jones'un güzellik sırrı ne? - Resim: 1CATHERİNE ZETA JONES NEFES KESTİ

TESADÜFEN KEŞFETMİŞ
Bu yağı tesadüfen keşfettiğini söyleyen güzel yıldız, şöyle devam etti: "New York'ta bir otel odasındaydım. Klima nedeniyle cildim kupkuru olmuştu. Sonra tesadüfen aldığım argan yağını gece yatarken cildime sürdüm. Sabah kalktığımda cildim çok daha nemliydi." Oscarlı oyuncu, cildin asıl dostunun su olduğunu belirterek "Asıl nemlendirme içten gelir. Diyet soda yerine su için; içebildiğiniz kadar için... Mutluluk da çok etkili bir güzellik formülü" diye konuştu.

Güzellik ve bakım sektörünün ardından mutfakta da popüler olmaya başlayan argan yağı; argan ağacının tohumlarından elde ediliyor. Bu yağın; aknelere iyi geldiği, kırışıklıkları giderdiği ve cildin yanı sıra saçları da nemlendirdiği belirtiliyor.