Abone Ol

Çarkıfelek'te Emre Karayel ve Emel Özkızıltaş sürprizi

Çarkıfelek, 90'ların en renkli TV programlarının başında geliyordu. 90'ların başında Tarık Tarcan'la karşımıza çıkan programın sunuculuğunu daha sonra Mehmet Ali Erbil üstlenmişti.

Çarkıfelek'te Emre Karayel ve Emel Özkızıltaş sürprizi

Türk televizyon tarihinin en çok 'tutan' eğlence formatlarının başında gelen ve orijinali yabancı bir format olan program bir kez daha dönüyor...

Ne Mehmet Ali Erbil ne de Tarık Tarcan

Çarkıfelek, 14 Haziran'da bir kez daha karşımıza çıkmaya hazırlanıyor... Hazırlıklar tamamlandı, fotoğraflar basınla paylaşıldı. Mehmet Ali Erbil? Hayır. Tarık Tarcan? Ona da hayır. Bu kez karşımıza Emre Karayel olacak...

Emre Karayel son yılların en popüler isimlerinden biri. Demet Evgar'la birlikte oynadıkları '1 Erkek 1 Kadın' dizisiyle beraber yıldızı parlayan ve bu diziden sonra "Aaa, ne kadar eğlenceli bir adammış" dedirten Emre Karayel sizce de Çarkıfelek için oldukça enteresan bir seçim.

Dışarıdan soğuk gözükse de...

Emre Karayel'in dışardan soğuk gözüken yapısı her ne kadar röportajlarıyla ya da TV programlarındaki konuk performansıyla kırılsa da yine de birçok insan için bir hayli kapalı kutu.

Emre Karayel için Çarkıfelek sunuculuğu onun sıcak ve eğlenceli tarafını yansıtması bakımından son derece doğru.

İlker Ayrık örneği

Tıpkı yıllar önce İlker Ayrık'ın sadece bir dizi oyuncusu olmaktan çıkıp aynı zamanda televizyon sunucusu olarak da karşımıza çıkması gibi.

Önceleri 'Aslı ile Kerem'in haylaz Cem'i olarak tanıdığımız İlker Ayrık'ın geniş kitleler tarafından beğenilmesi, sempatik bulunması 'Ben Bilmem Eşim Bilir'le gerçekleşmişti.

Riskli olsa da...

Mehmet Ali Erbil'le özdeşleşen program Emre Karayel için riskli olsa da aslında bir o kadar da büyük bir şans. Tamam, Emre Karayel doğru bir isim. Peki ya hostes?

Bugüne kadar Özlem Yıldız'tan tutun da Gamze Topuz'a kadar çok fazla hostes gördük programda. Peki ya Çarkıfelek 2018'te kim olacak?

'İşte Benim Stilim'in şampiyonu

Açıklıyoruz: Emel Özkızıltaş... Daha önce de karşımıza Çarkıfelek hostesi olarak çıkacak olan Emel Özkızıltaş, son dönemin en enteresan televizyon yıldızlarından biri. 'İşte Benim Stilim'in ikinci sezon şampiyonu olan Emel Özkızıltaş bir kez daha Çarkıfelek hostesi olarak karşımıza çıkacak.

Ondan daha uygun bir hostes yok

Bugüne kadar sıcak ve sempatik tavırlarıyla birçok kişinin sempatisini toplayan Emel Özkızıltaş "Hee"siyle, "Huu"suyla sevilen bir isim. Her ne kadar oyunculuk yapmayı çok istese de Emel Özkızıltaş demek Çarkıfelek hostesi olmak demek, daha iyi bir seçim olamaz.

Kendini ifade etme şansı var, sakarlık yapabilir, dans edebilir, gülebilir, güldürebilir... Mehmet Ali Erbil'le Emel Özkızıltaş'ı birlikte izlemiştik daha önce Çarkıfelek'te. Bu kez Emre Karayel var. Açıkçası bu yeni başlangıç çok daha heyecan verici.

Büyük avantaj

Çarkıfelek gibi oldukça eski, neredeyse birçoklarımızın yaşı kadar olan bir formatı Emre Karayel ve Emel Özkızıltaş gibi eğlence programı açısından daha genç ve yeni isimlerin sunması büyük, hem de kocaman bir artı... Merakla bekliyoruz...

(Milliyet - Mayk Şişman)