Abone Ol

Çapkın Türk genci Fatih Danimarka'yı karıştırdı!!! Canlı yayında neler oluyor? VİDEO

BBG tarzı bir yarışmaya katılan Türk genci Fatih, Danimarka'yı fethetti. İlgi yüzünden ailesinin telefonları kilitlendi. Fatih için yarışma formatı değiştirildi.

Çapkın Türk genci Fatih Danimarka'yı karıştırdı!!! Canlı yayında neler...

Çapkın Türk genci Fatih kuralları değiştirtti

BBG tarzı bir yarışmaya katılan Türk genci Fatih, Danimarka'yı fethetti. İlgi yüzünden ailesinin telefonları kilitlendi. Fatih için yarışma formatı değiştirildi.

Danimarka'da TV3 kanalında yayınlanmakta olan "Paradise Hotel" adlı Reality Show'da yarışan Türk genci Fatih, adeta ülkedeki tüm genç kızların kalbini çaldı. Fatih bununla yetinmeyip, program başlamasını bile beklemeden katılımcı kızlardan biriyle sevgili olunca, yapımcılar programın formatını değiştirmek zorunda kaldı.

Hemen aşk başladı

Bir şirkette pazarlamacı olarak çalışan Fatih, Meksika'da çok lüks bir otelde çekilen Paradise Hotel yarışmasındaki 12 kişiden biri. Altı genç kız ve altı genç erkeğin birbirlerini oylayarak yarışmadan attığı yarışmada izleyiciler oy veremiyor. Programa katılacak yarışmacıların seçimi aşamasında Rikkeadlı yarışmacıyla sevgili olan Fatih, katılımcılar arasındaki tüm dengeleri bozarken, yapımcılar konsepti değiştirmek zorunda kaldı. Yarışmanın daha başında iki yarışmacının sevgili olması üzerine kara kara düşünen yapımcılar, sonunda programın nasıl devam edeceğini yarışmacıların belirlemesine karar verdi. Yarışma hafta başında yayınlanmaya başladıktan sonra telefonları kilitlenen Fatih'in ailesi de genç kızların neredeyse tacize varan ilgisinden bıkmış durumda. Fatih'in Kopenhag'da yaşayan ailesi telefon numaralarını gizli hale getirdi. Fatih yarışmayı kazanırsa yaklaşık 75 bin Euro kazanacak.

İŞTE O TÜRK