Abone Ol

Cansu Canbaz Mesut Özil Gafından Sonra Yeniden Ekranlarda

Mesut Özil gafıyla sosyal medyada gündem olan TRT spikeri Cansu Canbaz, ekranlara geri dönüyor

Cansu Canbaz Mesut Özil Gafından Sonra Yeniden Ekranlarda

TRT Spor spikeri Cansu Canbaz, ekranlara geri döneceğini sosyal medyadan duyurdu. Canbaz geçtiğimiz haftalarda canlı yayında Mesut Özil ile ilgili yaptığı gafla gündeme gelmiş ve tepkiler üzerine görevine ara verme kararı almıştı

Canbaz, geçtiğimiz günlerde TRT Spor'da yayınlanan "Spor Artı" programında "Özil, Türkiye'ye geldiğinde Türk Milli Takımında oynayabilecek mi?" şeklindeki sorusuyla büyük bir gafa imza atmıştı.

Erdoğan Arıkan ise buna karşılık, "Yok oynayamayacak. Yine Almanya'da oynamaya devam edecek. Fenerbahçe'ye gelse dahi Alman Milli Takımı isterse onlar oynatabilecek, biz oynatamayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Canbaz'ın Mesut Özil ile ilgili sorusu, sosyal medyada sıkça konuşulan konulardan birisi olmuştu.

Bu diyalogun ardından gelen tepkiler sonrası sosyal medyadan bir mesaj yayınlayan TRT Spikeri Cansu Canbaz, "Kendime karşı en acımasız eleştirmen yine kendim olmuşumdur. Hem de hayatımın her alanında. Ama her hatayı bir tecrübe her tecrübeyi ise yeni bir basamak olarak görmeyi de bilmişimdir. Tekrar yanlış anlaşılmadan dolayı özür dilerim. Anlayışınız için de teşekkür ederim. İyi geceler" ifadeleriyle özür dilemiş ve ekranlara bir süreliğine ara verdiğini dile getirmişti.

Cansu Canbaz Mesut Özil Gafından Sonra Yeniden Ekranlarda - Resim: 1

Güzel spiker geçtiğimiz günlerde ise kişisel sosyal medya hesabı Intagram'ın hikaye bölümünden programdaki partneri Erdoğan Arıkan ile fotoğrafını paylaşıp altına "Bu arada çok soruyorsunuz. Haftaya yeniden Spor Artı'da birlikte olacağız" yazarak dönüş sinyali verdi.

Cansu Canbaz Mesut Özil Gafından Sonra Yeniden Ekranlarda - Resim: 2