Abone Ol

Canlı yayında bir anda yere yığıldı! Mehdi Eker'e dikkat

Kanal 5 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Abdulkadir Ünal, TRT Haber'de yayınlanan Anadolu Soruyor programında Mehdi Eker'in katıldığı canlı yayın sırasında baygınlık geçirdi.

Canlı yayında bir anda yere yığıldı! Mehdi Eker'e dikkat

TRT Haber'de haftalık olarak yayınlanan ve Anadolu'da yayın yapan medya kuruluşlarının temsilcilerinin de  bulunduğu Anadolu Soruyor programında canlı yayında tatsız bir olay yaşandı.

Programın bu haftaki bölümünde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker konuk oldu. Karşılıklı soru cevap şeklinde ilerleyen yayında Kanal 5 Televizyonu Genel Yayın Yönetmeni Abdulkadir Ünal'ın bir anda baygınlık geçirmesi başta programa konuk olan Mehdi Eker olmak üzere herkesi korkuttu.

Bayılan Abdulkadir Ünal'a ilk yardımı programın konukları ve Mehdi Eker yaparken bu müdahalenin hemen ardından Abdulkadir Ünal hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Apar topar reklama gitmek zorunda kalınan programda reklam dönüşü gazeteci  Abdulkadir Ünal'ın durumu hakkında bilgi verildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ''Canlı yayında "Arkadaşımızı hastaneye gönderdik. Şuuru açıktı. Büyük bir ihtimalle gribal enfeksiyon geçirmiş. Yorgunmuş da. Bu nedenle baygınlık geçirmiş olabilir. Ben de ilk defa böyle bir şey yaşadım. Gazeteci arkadaşlarımız çok yoğun ve yüksek tempoda çalışıyorlar. Çalışma şartları ağır, aslında böyle zamanlarda daha derinlemesine hissediyoruz sağlığı. Günlük hayatta herkesin buna dikkat etmesi gerekiyor. Sağlıklı günler diliyorum. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Seyircilerimiz merak etmesin. Arkadaşımız hastanede, tedavisi sürüyor" açıklamasını yaptı.