Abone Ol

Can Yaman Eleştirilere Ateş Püskürdü! Takipçisine Verdiği Cevap İse…

Kahramanmaraş’ın merkez üssü olduğu ve 10 ilin etkilendiği iki şiddetli depremin ardından ünlü oyuncu Can Yaman'da paylaşım yaparak yardım istedi.

Can Yaman Eleştirilere Ateş Püskürdü! Takipçisine Verdiği Cevap İse…

Oyuncunun sosyal medyadan yaptığı paylaşıma kısa zaman içinde binlerce yorum yapıldı. Bazı takipçilerinin eleştirisine dayanamayan Yaman ateş püskürdü ve verdiği kaba cevaplar çok tepki çekti.

Türkiye, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş da iki büyük depremle sarsıldı. İlki 7,7 ikincisi 7,6 şiddetindeki deprem 10 ilde büyük yıkımlara neden oldu. Türkiye'nin günlerdir yaraları sarmaya çalıştığı depreme birçok ünlü isim başlattığı kampanyalarla destek oluyor. Bu kampanyalardan birini duyuran Can Yaman'a sosyal medyadan eleştiri yağdı. Yaman eleştirilere kayıtsız kalmadı ateş püskürdü.

Bir süredir kariyerine İtalya’da devam eden ünlü oyuncu Can Yaman, sosyal medya Instagram hesabından bir paylaşım yaparak “İçinden geçtiğimiz bu zor dönemde, ülkemde yaşanan felakete bir parça yardımı olabileceğini ümit ederek, bu kampanyayı hazırlamayı görev bildik. İtalya’da kurduğumuz derneğimiz Can Yaman for Children olarak Türkiye’de bulunan AHBAP Derneği ile iş birliği yapmaktayız. Bio’da bulunan linkten yardım linklerini bulabilirsiniz. Böyle bir felaketin dünyanın hiçbir yerinde çocukları bulmaması dileği ile şimdiden yardımlarınıza teşekkür ederiz.”

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Yardım kampanyasına kısa zamanda binlerce yorum geldi. Yaman’ın gelen yorumlara verdiği cevaplar ise görenleri şok etti.

Paylaşımını önce yalnızca İtalyanca yapan oyuncuya bir takipçisi “Neden Türkçe değil?” diye sorunca Yaman, “Allah’ın m*lı, kampanya yurt dışındakiler için” cevabını verdi.

Bir başka takipçisi “4 günün sonunda mı?” yorumuna Yaman “Evet, işine bak bağış yap” Yaman’ın kaba ve hakaret içeren bu cevapları kısa zaman içinde büyük tepki çekti.

AFAD'A BAĞIŞ YAPMIŞTI

Can Yaman, Kahramanmaraş'ın merkez üssü olduğu ve 10 ilin etkilendiği iki şiddetli depremin ardından depremzedeler için AFAD'a 250 bin TL'lik bir bağışta bulunmuştu.