Abone Ol

Can ile beraberken bitkisel hayattaydım!

MEDYAFARESİ VİDEO Cine5 ekranlarında Esin Övet ve Savaş Özbey'in sunduğu "İsmi Lazım Değil" programına konuk olan Petek Dinçöz çarpıcı açıklamalar yaptı

Can ile beraberken bitkisel hayattaydım!

PETEK DİNÇÖZ’DEN CAN TANRIYAR AÇIKLAMASI VİDEO

Cine5 ekranlarında Esin Övet ve Savaş Özbey’in sunduğu "İsmi Lazım Değil" programının konuğu güzel şarkıcı Petek Dinçöz’dü. Yeni albümüyle hayatında yeni bir milat başladığını söyleyen Petek Dinçöz, özel hayatı ve yeni kararlarını canlı yayında anlattı.

"Eskiden bitkisel hayattaydım, şimdi yaşımı ve hayatımı yaşıyorum"

Esin Övet’in görünümündeki değişimi sorması üzerine "Her gün spor yapıyorum. Çok iyi bir şey yaptığımı düşünüyorum. Artık yaşımı yaşıyorum. Kaynakları çıkardım. Eskiden ot gibi yaşıyordum. Bitkisel hayattaymışım. Artık işimle hayatımla ilgili kararları kendim veriyorum. Arkadaşlarımla çıkıyorum. Bana pozitif enerji veren insanlarla birlikteyim." diyerek hayatıyla ilgili yeni kararlar aldığını anlattı.

"Herşeyi geride bıraktım, önüme bakıyorum"

Geçmişte yaşadığı sıkıntılı günleri atlattığını ve yenilendiğinin altını çizen Petek Dinçöz "Herşeyi geride bıraktım, önüme bakıyorum. Sağa sola arkama bakmıyorum."dedi. "Bu değişiminde yeni bir aşkın etkisi var mı?" sorusuna da samimiyetle cevap veren güzel şarkıcı "Her çıktığım yerde söylüyorum, hayatımda biri olsa söylerdim. 2013 yılında yeniden doğdum. Hayatıma girecek kişiye tamamen güvenmeliyim, aynı dili konuşmalıyız.Hayırlısı, kısmet nasip çıkarsa da milat tamamlanacak." diyerek hayatına girebilecek insanla ilgili ipuçları verdi.

"Geçmiş bitmiş, konuşmam"

Eski eşi Can Tanrıyar ile ilgili çıkan haberlerle ilgili konuşmamasının nedenini de açıklayan güzel şarkıcı Petek Dinçöz "Konuşulacak bir şey olsa konuşurdum. Artık sabırlı bir insan değilim. Konuşmam gerektiğinde konuşuyorum. Gerekmeyince susuyorum. Geçmiş bitmiş, önüme bakıyorum. Ben son noktayı işimde, özel hayatımda koydum. Bu nokta benim için bir milat. Yeni albümüm, yeni hayatım  konuşmama sebebim. Beni yıpratan, ailemi, ekibimi yıpratan şeyler oldu. Hukuki yoldan devam ediyorum. Duymuyorum, görmüyorum." dedi. Eski eşiyle bir daha birlikte olma ihtimali olup olmadığı sorusuna da "Böyle birşey olmaz. Geçmiş geçmiştir. Kendi hayatıma, önüme bakıyorum, geçmişle ilgili konuşmuyorum, konuşmamayı tercih ediyorum." diyerek bu konuda son noktayı koydu.

"Fit görünümümün mimarı Gülşen"

Son albümündeki fit görünümü ile dikkat çeken Petek Dinçöz bu görünümünün mimarının şarkıcı Gülşen olduğunu söylerek onun tavsiyesi ile yaşam koçu Şeyda Coşkun ile çalıştığını da anlattı. "Bende kilo takıntılıydım. Tiroid hastalığım var. Bir çok diyetisyene gittim, diyet denedim. Gülşen Şeyda Coşkun’u önerdi. Sağlıklı besleniyorum.Hergün sabah 6’da kalkıp yürüyoruz, pilates yapıyorum. İlk zamanlar çok ekmeye çalıştım ama Şeyda Coşkun eve gelip hasta olup olmadığımı bile kontrol etti." dedi.

"Açken sinirli olurum, Survivor bana göre değil"

Ekranların takip edilen yarışması Survivor ile ilgili "Teklif gelse katılır mısın?" sorusuna güzel şarkıcı "Survivor’da yapamam. Spor yapıyorum, 6 öğün besleniyorum. Açken çok sinirli olurum. Hindistan cevizleriyle karnımı doyuramam" diyerek ada şartlarının ona uygun olmadığını belirtti.

"Eski açıklamalarıma kızıyorum"

Assolistlik yolculuğuna çıktığı ilk yıllarda yaptığı açıklamaları,  Gülben Ergen ve Hülya Avşar ile ilgili sözlerini çocukça ve cahilce bulan Petek Dinçöz, "Onları öpüyorum. Kızıyorum kendime, o zamanki halimi beğenmiyorum" diyerek öz eleştiri yaptı.

"Seda Sayan beni varisi ilan edince gurur duydum"

Televizyon dünyasında Seda Sayan’ın yerinin ayrı olduğunu söyleyen Petek Dinçöz; "Artık benim benim fikrim hareketlerim, ben olmak önemli. Seda abla televizyon sektöründe en eski deneyimli isimlerinden ve bu işi çok iyi biliyor. Varisi ilanm etmiş, gurur duyuyorum. Canlı yayın çok zor, televizyon sektörü çok başka. Ben de sabah 6’da kalkıyorum. Çalışmayı seviyorum. Televizyon programı yapmak istiyorum. Bir de güzel bir sitcomda, komedide, oyunculuk yeteneğimi de göstermek isterim." diyerek dizi yapımcılarına da göz kırptı.

"İki çocuğum olsun istiyorum"

Evlilik ile ilgili olumsuz düşünmediğini söyleyen güzel şarkıcı, evlenme ve çocuk fikrine de sıcak bakıyor. "Çocuk istiyorum. Evlilik kurumuna inancım tam. Evlenmek istiyorum, çocuk yapmak istiyorum. Allah nasip ederse iki tane olsun. Kader kısmet, iki üç sene sonra anne olmayı istiyorum, düşünüyorum." diyerek annelik hayallerini açıkladı.

İŞTE PETEK DİNÇÖZ’ÜN UMRE’DEN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF! FOTO GALERİ

PETEK DİNÇÖZ’ÜN CESUR POZLARI İÇİN TIKLAYIN

PETEK DİNÇÖZ VE BİSCOLATA ERKEĞİ.. FOTO GALERİ

PETEK DİNÇÖZ’DEN TRANSPARAN ŞOV FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

PETEK DİNÇÖZ GÜNEŞLENİRKEN GÖRÜNTÜLENDİ.. FOTO GALERİ

PETEK DİNÇÖZ’ÜN YENİ HALİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

PETEK DİNÇÖZ CAN TANRIYAR’A 3 AY YAKLAŞAMAYACAK!

PETEK KORUMA ÇIKARTTI CAN TANRIYAR İSYAN ETTİ

PETEK DİNÇÖZ, CAN TANRIYAR’IN DAYAK HABERLERİNE NE DEDİ?