Abone Ol

Camdaki Kız'da Flaş Transfer: Enis Arıkan Hangi Rolde Oynuyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin gizemli karakteri Muzo (Muzaffer) 3. bölüm 2. fragmanda ortaya çıktı.

Camdaki Kız'da Flaş Transfer: Enis Arıkan Hangi Rolde Oynuyor?

Gerçek hikayelerden ekrana uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Sedat'ın kardeşi olan Muzaffer yani Muzo'yu kimin oynayacağı araştırılıyordu. Kendini göstermeyen ve odasından çıkmayan Muzo, yeni bölümde ortaya çıkacak. Muzo karakterini ise Enis Arıkan oynayacak.

CAMDAKİ KIZ MUZO KİMDİR?

Dizide Sedat'ın kardeşi olan ve evin üyelerinden Muzaffer, kitapta yer alan bilgilere göre; Muzaffer ailenin küçük oğludur. Dizide kitaptaki Suat, Selen karakterine dönüşmüştür. Muzaffer için kitapta Kambur Muzo ifadesi yer alıyor. Odasından çıkmaz ve kendini hiç göstermez. Muzaffer ve Suat ikizdir.

ENİS ARIKAN KİMDİR?

Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü’nden mezun oldu. Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola gibi pek çok ünlü isimle sınıf arkadaşı olan Enis Arıkan, birçok reklam projesinde rol aldı.

İlk dizi kariyerine 1998 yapımı Aynalı Tahir dizisi başlayan Enis Arıkan, bu dizi ardından Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi pek çok projede yer aldı. Enis Arıkan asıl çıkışını ise başrollerini Gürse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Cengiz Bozkurt’un yaptığı Jet Sosyete dizisiyle yaptı. Bu dizide canlandırdığı Tony karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Enis Arıkan, skeç tadındaki Youtube ve instagram videolarıyla da gündeme geliyor.

Enis Arıkan son olarak Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform EXXEN'de "@EnisArıkan" isimli bir program yapıyor.

Camdaki Kız'da Flaş Transfer: Enis Arıkan Hangi Rolde Oynuyor? - Resim: 1