Abone Ol

Çağla Şıkel Yer Çekimsiz Yoga Yaparsa... Saçlarıyla Yerleri Süpürdü

FOX TV'de her sabah kadın kuşağında program yapan Çağla Şıkel, bu kez yer çekimsiz yoga denemesiyle gözleri şaşı etti. Özel bir düzenek üzerinde zor hareketler yapan Çağla Şıkel, havada asılı kaldı, amuda kalktı, taklalar attı.

Çağla Şıkel Yer Çekimsiz Yoga Yaparsa... Saçlarıyla Yerleri Süpürdü

FOX TV ekranlarında yayınlanan Çağla ile Yeni Bir Gün programında renkli anlar yaşandı. Çağla Şıkel, canlı yayında tavandan sarkıtılan iple yer çekimsiz yoga yaptı.

Özel bir düzenek üzerinde zor hareketler yapan Çağla Şıkel, havada asılı kaldı, amuda kalktı, taklalar attı. Birbirinden zor hareketler yapan Şıkel, bir ara sarkıtılan ipin içine atladı ve sonrası ip bacaklarına sararak kafa üstü durdu.

Canlı yayında birbirinde zor hareketler yapan Şıkel, kıvraklığıyla izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Çağla Şıkel'in o anlarda saçlarının da yerleri süpürdüğü gözlerden kaçmadı. Çağla saçlarını elleriyle tutmak zorunda kaldı.

İŞTE O VİDEO

Çağla Şıkel, canlı yayının bitmesinin ardından soluğu yine spor salonunda aldı. Spora giderken Instagram hesabından fotoğraf paylaşan ünlü manken ve sunucu "Az yorulduk spora gidelim" notunu ekledi.

Çağla Şıkel Yer Çekimsiz Yoga Yaparsa... Saçlarıyla Yerleri Süpürdü - Resim: 1