Abone Ol

Çağla Irmak: Eğlenceye düşkün biriyim

‘KIRGIN Çiçekler’ dizisinde oynayan Çağla Irmak, canlandırdığı yetimhanede büyüyen 'Kader'in annesizliğini, yalnızlığını anlamanın kendisi için çok zor olduğunu söyledi. Irmak, empati yaparak canlandırdığı karakteri oynadığını anlattı.

Çağla Irmak: Eğlenceye düşkün biriyim

Çağla Irmak, Birleşik Arap Emirlikleri’nden yayın yapan MBC4 kanalındaki ‘Turki Ekstra’ programında soruları yanıtladı. Irmak, doğduğu gün bir fırındaki un çuvalları arasına bırakılan, yetimhanede yaşamaz zorunda kalan tek hayali annesine kavuşmak olan 16 yaşındaki kızı canlandırdığını anlattı. Çağla Irmak, "Kader’i anlayabilmek için kendim üzerinden yola çıktım. 'Annesiz kalsam, annemi hiç görmesem, annem olmasa nasıl olurdu?' düşünerek başladım" diye konuştu.

Ankara doğumlu, 18 yaşında olduğunu Güzel Sanatlar Lisesi tiyatro bölümünü okuduğunu anlatan Çağla Irmak, bu yıl Haliç Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi gördüğünü belirterek, "Annem Hülya Gülşen Irmak da oyuncu. Yıllar boyu kuliste büyüdüm, ondan gördüm ondan özendim" dedi. Irmak, rol gereği yetimhane binasının çatısına çıkarak atlamayı düşündüğü intihar girişimi sahnesinin zor, ancak 'çok da keyifli' olduğunu anlatırken, "Çünkü asla yaşayamayacağım şeyleri yaşıyorum. Çatıya çıkıyorum. Vinçler geldi. Bizi bağladılar. Herkes tedirgin. Ancak bir sıkıntı yok. Her türlü önlem alınmış. Bir sahnede de, kızı kurtarmak için kıyafetlerimle havuza atlıyorum kızı kurtarmak için. Eğlenceli oluyor."

"MERAL GİBİ EĞLENCEYE DÜŞKÜNÜM"

Aynı dizide oynayan Aleyna Solaker, de canlandırdığı ‘Meral’ karakterinin eğlenceye düşkün, zenginlik hayatına özenen, gözü dışarıda bir kız olduğunu hatırlattı. Solaker, "Ben de her genç gibi eğlenceye çok düşkünüm. Meral erkeklere düşkün. Ben hayatıma bakarım. Ortak noktamız; eğlenmeyi, şakalaşmayı çok sevmek" dedi.

DHA