Abone Ol

Burcu Esmersoy: "Kocam Massimo sünnet olmayacak!" dedi!

Ekranın en güzel sunucularından, Ferrari'nin gelini Burcu Esmersoy ilginç açıklamalar yaptı. Sunucu eşinin sünnet olacağı iddialarını yanıtladı Türkiye rahat bir nefes aldı!

Burcu Esmersoy: "Kocam Massimo sünnet olmayacak!" dedi!

Arkadaşlarının hep kocası Massimo Cusimano'nun  sünnetli olup olmadığını sorduğunu Söyleyen güzel sunucu " Benim arkadaşlarım da hep bunu merak ediyorlar. Massimo sünnet olmayacak" dedi.

"Ferrari'nin gelini Burcu Esmersoy, "Programda çok iddialı saç ve makyaj yapmam, açık giyinmem. Magazin değil spor sunuyorum" diyor ama ekliyor:  "Özel yaşamımda dekolteye bayılıyorum. Her kıyafetimde mutlaka bir yerlerden dekolte veriyorum. Bacak ve sırt dekoltesine bayılıyorum. Bacaklarımı seviyorum ama göğüslerime güvenmiyorum. Hem gösterip hem göstermemekten yanayım."

İlk başta evlenmek için din değiştirilmesi gerektiğini sandığını belirten Esmersoy ". Ama öyle değilmiş. Katolikler bağlı bulundukları kiliselere gidip oranın rahiplerinden izin alıyorlar. Bizim rahibimiz çok modern ve iyi niyetliydi. Evlenmemize izin verdi. Bizim nikahımızı kıyan papaz şöyle söyledi; "Eğer sen din değiştirmek istersen seni altı haftalık kursa alıp kendi dinimizi öğreteceğiz. Ama sen öğrensen bile içinde bizim dinimiz yoksa biz senin kendi dinini içinden alıp yerine başka bir dini koyamayız ki." Massimo da din değiştirmemi istemedi. Ben de onun din değiştirmesini istemiyorum" dedi.

Kaynak:  Hürriyet/Kelebek/Haftasonu