Abone Ol

Bükre İkizer: Kış Modasına Örgü Pantolonlar Damgasını Vuracak

Medyafaresi.com Yazarı ve Türkiye'nin en önemli stil danışmanlarından Bükre İkizer, pandemi yasaklarıyla geçen kış dönemine damgasını vuran moda trendlerini anlatıyor.

Bükre İkizer: Kış Modasına Örgü Pantolonlar Damgasını Vuracak

Bükre İkizer yazdı:

Kışın bu beklenen karlı günleri sonunda geldi. Kışa resmi olarak girmemizle birlikte giyim alışkanlıklarımız artık tamamen değişti.

Soğuk havada dikkat etmeniz gereken önemli konuların başında ayaklarınızı, belinizi ve boynunuzu üşütmeyecek önlemleri almanız geliyor.

Sıcak ve uzun yün çoraplar, belinizi yeterince koruyan ve kapatan sıcak kazaklar, boynunuzu sıkıca saracak büyük atkılar bir süre giyeceğiniz en önemli giyim parçaları olarak ön sırada yerlerini aldılar bile.

Dolayısı ile bu soğuk, karlı, yağmurlu ve esintili günlerde dışarıya çıkarken hem üşümemek hem de üst üste giydiğiniz kıyafetlerle hala iyi görünmek istiyorsanız aşağıdaki ufak birkaç öneriye göz atın derim.

Bükre İkizer: Kış Modasına Örgü Pantolonlar Damgasını Vuracak - Resim: 1

Kadınlar için vazgeçilmez modellerden crop kazaklar böyle soğuk günlerde raflarda yerlerinde dururken, oversize ya da uzun kazakları içlerine mutlaka termal içliklerle kombinlemekten çekinmeyin.

Örgü pantolonlar bu yıl çok trend. Hem kadınlar hem erkekler bu yıl sıcak ve rahat kıyafetleri tercih edecekler.

Kışın serin tutan ve rahat olmayan pantolonlar giymeyi artık istemiyoruz.

Yün etekler, örgü elbiseler, yumuşak ve sıcak alt üst takımlar bu yılın en çok tercih edilenleri.

Soğuk günlerde bere, atkı, eldiven, kulaklık gibi kış aksesuarları da kurtarıcı olarak yardımımıza koşuyorlar. Çok sayıda farklı fiyatta ve renk renk aksesuarlara ulaşmamız artık çok kolay. Tek renk bereler, büyük, yumuşak şal ve atkılar yılın gözdeleri.

Bu yıl yine kalın montlar diğer bütün giyim parçalarında olduğu gibi açık renkler ve pastel tonlarda bol bol karşımıza çıkacak. Renkli ve çizgili kazaklar, kareli takımlar, maxi palto ve kabanlar yine bu kışın vazgeçilmezleri.

Rahat, korunaklı ve ortopedik botlar kış günlerinin en sevilenleri olarak boy gösterecekler.

Deri pantolonlar, yün mini şortların üzerinde geleneksel desenli kazaklar, sıcacık örme elbiseler diz üstü çoraplar ve postallarla sokaklarda boy gösterecek.

Erkekler gömlek üzerine giydikleri kazaklarını kadife ya da örgü pantolonları ile tamamlamayı tercih edecekler.

Evet eve kapandığımız ve gerekli olmadıkça dışarıya çıkmadığımız şu günlerde belki giyim çok önemli değil diye düşünüyor olsanız da her gün dışarıya çıkan, çalışan ve günlük aktivitelerinin bir çoğuna mecburen devam eden hala büyük bir kitle var.

Şık olmak için her zaman farklı ve değişik ürünler almanız gerekmediğini, sadece giyim değil her konuda ihtiyacınız olmayan hiçbir şey için harcama yapmamanız gerektiğini, satın aldığınız ürünleri doğru seçerek her zaman stil sahibi olabileceğinizi unutmayın.

Sağlıklı, sıcak, rahat ve konforlu bir kış geçirirken, stil sahibi olmaya devam edebilirsiniz.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN