Abone Ol

Buket Aydın'dan Emir Sarıgül açıklaması: Fazla popüler olmamın etkisi

Kanal D Haber Başkan ve Ana Haber Spikeriyken sürpriz bir şekilde istifa eden ve sonra hemen kocasından da boşanan Buket Aydın, hem özel hayatı hem de iş hayatıyla ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Buket Aydın'dan Emir Sarıgül açıklaması: Fazla popüler olmamın etkisi

Adı Şişli Belediye eski Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile aşk dedikodularına karışan haber sunucusu Buket Aydın bu iddialarla ilgili ''magazinburada'' kameralarına açıklama yaptı.

Buket Aydın, eşi Erce Baykal'dan boşandıktan sonra Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül ile ortaya çıkan fotoğraf hakkındaki sessizliğini bozdu. Aydın iddialara konu olan fotoğrafın işi gereği çekildiği bir fotoğraf karesinden ibaret olduğunu söyledi.

FAZLA POPÜLER OLMAMIN ETKİSİ

Önceleri isminin bu kadar gündeme gelmediğini söyleyen Buket Aydın, “Fazla popülerliğin verdiği bir rüzgarla her şeyim çok dikkat çekmeye başladı. O noktada da açıklamamı yaptım. Arkadaşım dedim. Onun da çocukları var onu da düşünmek gerekiyor. Bence o konu kapandı zaten” dedi. Ünlü sunucu, yeni bir proje ile Eylül’de ekranlara döneceğinin müjdesini de verdi.

İŞTE O VİDEO

YA HABER OLACAK YA DA

Buket Aydın, ekranlara yeni sezonda haber ya da daha önce CNN Türk ekranlarında yaptığı 40 benzeri bir programla döneceğini açıkladı. İki kanalla görüşmelere devam ettiğini söyleyen Buket Aydın, "İzleyiciler beni özlemiş yazıyorlar, Eylül'de ya haber kuşağında ya da 40 benzeri bir programla ekranlarda olacağım" açıklaması yaptı.

BODRUM'A KAÇACAĞIM

Buket Aydın Eylül'de dinamik ve enerjik olarak ekrana dönmek için Bodrum'da kampa girecek! Yazları her zaman gittiği butik bir mekanda yine tatilini geçireceğini söyleyen Buket Aydın, Bodrum'da aşırı pahalılanan şezlong fiyatlarını değerlendirdi. İşletmecilere de hak vermek lazım diyen Aydın, "Onlar da orayı döndürmek zorunda açmasa olmaz, talep varsa arz da vardır" dedi.