Abone Ol

Bu da Erdoğan'ın Gençliğe Hitabesi: Benim Karşımda Bile Özgürlüğünüzden Taviz Vermeyin

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere seslenerek "Benim karşımda da özgürlüğünüzden asla taviz vermeyin" dedi.

Bu da Erdoğan'ın Gençliğe Hitabesi: Benim Karşımda Bile Özgürlüğünüzden Taviz Vermeyin

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Serdivan Kapalı Spor Salonu'nda partisinin gençlik buluşmasına katıldı.

Erdoğan burada yaptığı açıklamada gençlere seslenerek "Benim karşımda da özgürlüğünüzden asla taviz vermeyin. Çünkü geleceğimizi ancak ufku açık gençlere emanet edebiliriz" dedi.

"Gençler, hiç kimsenin sizi yalan yanlış bilgilerle, sosyal medya illüzyonlarıyla, asla tutmayacakları içi de altı da üstü de boş vaatlerle yönlendirmesine izin vermeyin" diyen Erdoğan şöyle devam ett:

İradenize yani fikri özgürlüğünüze sahip çıktığınız, yüreğinizin sesine kulak verdiğiniz müddetçe kimse sizi yanıltamaz, kandıramaz, yanlış yönlendiremez. Açık konuşuyorum, eğer sizi ben yanıltmaya çalışırsam bana da aynı tavrı gösterin. Benim karşımda da özgürlüğünüzden asla taviz vermeyin.

Sapkınlıklarını gençlerimize teşmil etmeye çalışanlar, boş durmayacak" diyen Erdoğan, "Gençlerimizi rahat bırakın, yakasından düşün, yalan söylemeyin, gözünü boyamaya çalışmayın. Bu ülkenin gençlerine karamsarlık aşılamaktan vazgeçin" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, konuşmasında şunları söyledi:

Bir süredir 'Türkiye bir doktor, mühendis, sanatçı kaybetti, filanca ülke kazandı' türü hezeyanlarla gençlerimize umutsuzluk pompalamaya çalışıyorlar. Mükemmel çalışma ve hayat standartlarına sahip gösterdikleri ülkeler karşı karşıya kaldıkları enerji ve gıda krizinin çözümü için bizden yardım istiyorlar. Emin olun, bu tür 5. kol faaliyeti kampanyalara alet olanların başları sıkıştığında kaçıp gelecekleri yer yine Türkiye olacaktır. Gelsinler, teröre bulaşmamış, ülkesine ihanet etmemiş herkese bizim kucağımız da gönlümüz de açık.