Abone Ol

Bu adam mahkeme ile dalga geçiyor!

Seda Sayan, çıplak fotoğrafları yüzünden mahkemelik olduğu Erol Köse'yi bir kez daha mahkemeye şikayet etti..

Bu adam mahkeme ile dalga geçiyor!

Erol Köse’nin mahkemenin ‘tedbir kararı’na rağmen yoruma devam ettiğini belirten Seda Sayan, “İnanılmaz bir cüretle mahkeme kararıyla alay ediyor” diyerek bir kez daha mahkemeye başvurdu.

Seda Sayan ile Erol Köse arasındaki kavga gittikçe tırmanıyor. Sayan, geçtiğimiz günlerde çıplak fotoğraflarını twitter’da yayınlayan Köse hakkında 100 bin TL’lik tazminat davası açmıştı. Köse’nin çıplak fotoğrafları yayınlamaya devam edip altına da yorumlar yazması üzerine bu kez “kendisi hakkında yorum yapmaması” için mahkemeden tedbir kararı” aldırmıştı. Ünlü şarkıcının avukatı Şeyda Yıldırım, alınan karara rağmen Köse’nin sözlü saldırılarının sürdüğünü belirterek “Mahkeme tedbir kararını 28 Ekim’de verdi. Karar, kendisine 15 Kasım’da tebliğ edildi. Ancak kendisi yorumlara devam etti. En son 21 Kasım’da attığı ‘Mahsun Kırmızıgül, töre vs. filmleri çekip ‘indragandi’ yapıyor cukkaları unuttu galiba ‘anti-töre’ ilişkisini. Annesi yaşındaydı’ diye mesaj yazdı. Burada müvekkilimin Mahsun Kırmızıgül ile ‘anti-töre ilişki yaşadığını iddia etti. Böylelikle tedbir kararını ihlal etti” dedi. Avukat Yıldırım, mahkemeye başvurarak “Davalı hukuk, kanun tanımamakta, yasal düzenlemelerle, mahkemelerle adeta alay etmekte ve inanılmaz bir cüretle yasaları ihlal etmek konusundaki kastını ortaya koymaktadır. Hukuk Muhakemeleri Kanunu’nun (HMK) 398’inci maddesi uyarınca ‘6 ay disiplin hapsiyle’ cezalandırılmasını talep ediyoruz” diye konuştu.

dipNOT

MADDE 398- (1) İhtiyati tedbir kararının uygulanmasına ilişkin emre uymayan veya tedbir kararına aykırı davranan kimse, bir aydan altı aya kadar disiplin hapsi ile cezalandırılır.

Vatan