Abone Ol

Kızını para karşılığı satan adam Esra Erol canlı yayında gözaltına alındı

Esra Erol bir genç kızın daha hayatını kurtardı. Gerçekler Esra Erol’da programında ortaya çıktı.

Kızını para karşılığı satan adam Esra Erol canlı yayında gözaltına alındı

65 yaşındaki Nail Kurt isimli şahıs, Esra Erol’da programına başvurarak 23 yaşında ki %50 engelli olan kızının kaçırıldığını iddia etti.

2015 yılında açtığı mahkeme ile kızının kısıtlanması talebinde bulunan baba Nail Kurt kızı Ceylan’ın vasisi olmuştu. Programa başvuran baba ile ilgili olarak canlı yayına çıktığı ilk gün Esra Erol ekibi ihbarları değerlendirdi.

Bugünkü yayında ise, yüzlerce ihbar alan Esra Erol, arayanların İzmir’in Kemalpaşa ilçesi Manisa’nın Turgutlu ilçesi ve Afyon’un Çay ilçesinden sayısız telefon geldi.

Yayına bağlanan kişiler baba Nail Kurt’un %50 engelli olan kızı Ceylan ile yıllardır yaşlı erkeklerle tanıştırdığı ve onlarla birlikte olmaya zorladığı yönündeydi.

Kızını para karşılığı satan adam Esra Erol canlı yayında gözaltına alındı - Resim: 1

65 yaşındaki Hulusi Boncuk isimli şahıs ise, kızı yaşında olan Ceylan ile bir dönem birlikte olduğunu ve bunun karşılığında baba Nail Kurt’a 10.000 TL para verdiğini itiraf etti. Gelen ihbarlar Hulusi Boncuk isimli kişinin söylediklerini doğrular nitelikteydi.

Esra Erol’da programını ihbar kabul eden emniyet yetkilileri hemen harekete geçerek baba Nail Kurt’u kızını para karşılığı sattığı iddiasıyla canlı yayında gözaltına aldı.

İŞTE O VİDEO

Gergin anların yaşandığı stüdyoda baba Nail Kurt’un gözaltına alınmasıyla beraber stüdyoda bulunan yüzlerce seyirci Esra Erol’u ayakta alkışladı.