Abone Ol

Bircan Bali evlilik teklif eden sevgilisinden neden ayrıldı?

Mr. Jade ile olan sansasyonel ilişkisiyle magazin gündemini sarsan sunucu Bircan Bali, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla evlilik teklifi aldığı sevgilisinden ayrıldığını duyurdu.

Bircan Bali evlilik teklif eden sevgilisinden neden ayrıldı?

Beyaz TV ekranlarında Söylemezsem Olmaz programının sunuculuğunu yapan Bircan Bali, uzun süredir birlikte olduğu avukat Ömer Gezen'den evlilik teklifi almıştı. Mr. Jade'yi aldattığı iddia edilen Bali, yaşadığı mutluluğu da Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürdü.

Bir süredir aşk yaşayan ikili, geçtiğimiz günlerde evlilik kararı almıştı. İkilinin evlenecekleri beklenirken çiftten kötü haber geldi. Bircan Bali, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ömer Gezen ile ayrıldıklarını duyurdu.

Bali, Instagram hesabının hikaye bölümünde yaptığı açıklamada "Çok uzatmayacağım sormayın diye yazıyorum bitti. Ayrıldık bunu benim ağzımdan ilk defa duydunuz ama teklif bla bla falan filan. Evet biliyorum ama olmadı saygım devam eder." dedi.

Bircan Bali evlilik teklif eden sevgilisinden neden ayrıldı? - Resim: 1

Bircan Bali, Instagram hesabından paylaştığı tektaş yüzüğün fotoğrafını da sildi.

Bircan Bali evlilik teklif eden sevgilisinden neden ayrıldı? - Resim: 2

Bircan Bali ile olan ilişkisiyle magazin gündemini sarsan ünlü şarkıcı ve Instagram fenomeni Mr. Jade, Bircan Bali'nin kendisini aldattığını iddia etmiş, bu iddia akıllara aldattığı kişi Ömer Gezen mi sorularını getirmişti. Bu iddia Bircan Bali - Ömer Gezen ayrılığının nedeni Mr. Jade mi sorularını beraberinde getirdi.