Abone Ol

Bir Şarkısın Sen'in Berkan'ı O Ses Türkiye'de!

MEDYAFARESİ ÖZEL- VİDEO- O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümüne katılan Berkan Taşkın'ın Bir Şarkısın Sen yarışmasının ocuk sanatçısı olduğu öğrenildi.

Bir Şarkısın Sen'in Berkan'ı O Ses Türkiye'de!

Eda GEDİKOĞLU/ MEDYAFARESİ

Star TV’de yayınlanan O Ses Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümüne katılan Berkan Taşkın sesiyle büyüledi. 16 yaşındaki yarışmacı "Sabahlar Uzak" şarkısıyla dikkatli üzerine çekti ve jürinin beğenisini topladı. Murat Boz, Hülya Avşar ve Mustafa Sandal’ın döndüğü Berkan’ın daha önce ATV’de yayınlanan Bir Şarkısın Sen’in çocuk sanatçısı olduğu ortaya çıktı. Berkan Taşkın kendini müzikle avuttuğunu ve neşesinde, üzüldüğünde hep müzik dinlediğini söyledi.

Murat Boz şarkının bitimine doğru döndüğünde Berkan'ı görünce şaşırdı. Şaşkınlığını ise "o ses senden mi çıktı,  aman Allah'ım" sözleriyle ifade etti. Balıkesir Güzel Sanatlar'da okuduğunu söyleyen Berkan Murat Boz'un bu sözleri karşısında mutluluğunu gizleyemedi.  Murat Boz ise sözlerine  "o nasıl bir sestir Metin Gündüz gibi bir ses var böyle oturaklı bir ses duymadım insanın sesi ergenlikte oturmaz bu yaşta bu ses hayret" diye devam etti.

Mustafa Sandal ise Berkan'ın sesi karşısında "okuyarak bu işteki ciddiyetini görüyorum bu kararlılığı devam ettirmek istiyorsan benim takımımda ol. Nerde durduğumu biliyorum, senin hayatında nerde duracağımı biliyorum" dedi. Murat Boz ve Mustafa Sandal'ın bu açıklamalarından sonra Berkan'ı kendi tarafına çekmek isteyen Hülya Avşar "ne kadar zeki olduğunu birazdan anlıycam" dedi.  Hülya Avşar'ın bu sözlerine karşılık Mustafa Sandal "ben senin zekanı biliyorum yüreğini merak ediyorum" deyince ortalık karıştı. Bir şarkısın Sen'in çocuk, O Ses Türkiye'nin yakışıklı yarışmacısı Berkan Murat Boz'u seçti.

MEDYAFARESİ

İŞTE BERKAN TAŞKIN’IN O SES TÜRKİYE PERFORMANSI! VİDEO

İŞTE BERKAN TAŞKIN’IN BİR ŞARKISIN SEN PERFORMANSI! VİDEO


HADİSE’NİN ZOR ANLARI.. VİDEO

HÜLYA AVŞAR FRİKİK.. VİDEO