Abone Ol

Bir dönem Erbakan'ın kızına talip olan Ahmet Hakan, ne oldu da "Erbakancılık bitti!!" dedi?

İslami kesimin döneklikle suçladığı Ahmet Hakan "Erbakancılık Bitti" diye yazınca ortalık karıştı. Ahmet Hakan'ın yazısına Haber 7 okurları büyük tepki gösterdi. İşte okurların ilginç yorumları.

Bir dönem Erbakan'ın kızına talip olan Ahmet Hakan, ne oldu da...

İŞTE AHMET HAKAN'A GELEN OKUR YORUMLARI

**Kısa Bir Not
Sayın Ahmet Hakan COŞKUN; Sayın ERBAKAN'a karşı bu kadar nefret dolu yazı yazmanın sebebi acaba "Kızıyla evlenememiş" olmandan mı kaynaklanıyor.
gerçekten çok ayıp ediyorsun. Bu insanları yaralamaya hakkın yok. Hangi akla hizmet ediyorsun.

**...CILIK...
Hayatını hep birilerine "borazancılık"la ve kişisel çıkarı için "yağcılık"la geçiren birisinin her şeyi öyle sanması normal.Amanın dolma yemesi gibi..ERBAKAN'cılık da ne demek?Erbakanı sevmek sana neden batıyor?Başörtüsü,İHL meseleleri sizin gibi "dönmeler" yüzünden çözülmüyor,çözülemez.."LÂ YEDURRUS SEHÂBE NÜBÂHUL KİLÂB.."

**erbakancılık yoktur mıllı gorus vardır sen gercekten kartelın usagı olmussun tarafsız bolge programında akp ve kartel yalakalıgına devam et ahmet hakan bu ıslere fazla burnunu sokma!

**serefsız kartelın hımayesıne gecen bı adamdan da baska bıyorum beklenmez.senın fatıh altaylıdan hıcbır farkın yok ahmed hakan.hatta o daha degerlı.cunku ne oldugu bellı.ama senın ne oldugun da bellı degıl!

**Milli Görüş bitmez...
Hangi parti 50 bin kişiyle kongre yapabiliyo. Hangi parti Peygamber'e sahip çıkabiliyo. Ahmet Hakan da Erbakan'nın ekmeğini yedi. Ahmet Hakan içinde mason diyolar. O önce bunlara cevap versin. Ahmet Hakan'ı kanalımıza aldık ekmek verdik. Masonlardan ne ödülü aldığını açıklasana... 3 kasımda türkiye milli gçrüşün taklidine oy verdi. şimdi seçim olsun hakiki milli görüşe oy verecektir. Milli görüş iktidar olunca napacan bakalım Ahmet Hakan

**Ahmet Hakancilik mi revacta?
Erbakancilik bir moda hareketimiydi? Bir defa Erbakancilik Erbakancilik miydi?
Erbakanci olanlar Milli Görüs'ten ayrildilar. Milli Görüscü olanlar Erbakan'in yaninda kaldilar. Sahisci, menfaatci, maddeci, koltukcu, vs. olanlar Tayyipci oldular. Normal karsilamak lazim.
Kimileride Ahmet Hakanci oldular. Onlar modayi takip edenler. Takilanlar. Olanlari ve takilanlari ayird etmek lazim.
Hic bir müslümanin hayatinin sonuna kadar imanini koruyabileceginin garantisi yok. degisenler olabiliyor. Allah dogru yoldan ayirmasin.

**yav arkadas bu konularda konusacak en son kısı belkı sensın.senkı objektıf olcam dıye bı yerlerını yırtarak hazırladıgın programda 68 lılerın kuklası olmustun.senkı tamamen duygusal nedenlerden dolayı yayın organını degıstırken fıkırlerınıde degsıtırdın. senkı tıpkı sımdı şakşakcılıgını yaptıgın ak partı gıbı gıydıgın gomlegını cıkardın. ve sımdıde utanmadan sıkılmadan cıkmıs hocamı elestırıyosun.sen objektıf dıılsın sen sadece menfaatlerın dogrultuusnda sana gelen emırlerı yerıne getıren zavallı bı adamsın.Allah sana hıdayet versın.

**Hadi Canım Sen de!
Çok şükür ki A Hakanın bu hezeyanına katılma bedbahtlığını gösterenlerden değiliz. Bir defa A Hakan ne kadar yırtınırsa yırtınsın SAADETLİ ŞAHSİYETlerin muhabbetini celbedemeyecektir. Onun, kartelci patronunun gözüne girme çabasını ben şahsen kendilerine çok yakıştırıyorum. Ancak AHakanın ve dahi onu beğenenlerin Muhterem ERBAKAN HOCA'nın E'sini dahi anlamadıklarını ancak SELAMETLE düşünebilen şahsiyetli İNSAN'lar anlayabilir. AHakana acıyorum sadece

**ya git kardeşim
sen git güzel ve etkileyici sözde sanatçı veya kendini dev aynasında gören bir zat-ı bayan bul,onunla tartışma ortamı oluştur ve hem onu hem de kendini gündemde tut.senin yapabileceğin tek ve en önemli iş bu.haberin olsun,kendini bir şey zanneden ters,sakallı adam.

**ahmet hakan'ın son pişmanlığı
sayın çoşkun kanal 7 den ayrılıp saf değiştirdiği zaman aldığı transfer ücretini duyunca dudağımız uçuklamıştı.ama şimdi kendisi tabiri yerindeyse alt devrelerinin bugünkü durumlarını görünce dudakları uçukluyordur heralde.geçenlerde aktarın birinden dudak ilacı istemiş de.:):)

**Ahmet Hakan yine ÇOŞMUŞ....
Ahmet Hakan Coşkun...
Yahu arkadaş sen ne anlatmaya çalışıyorsun bir türlü anlayamıyoruz. Bir zamanlar o devri bitmiş dediğin insanın evinden canlı yayınlar yaparken el pençe divan dururdun biz bunları unutmadık :)Açık açık söyle kardeşim ben eyyamcı oldum de yalakalık bu devirde revaçta de ben devrin adamı olmak istiyorum de anlayalım. Ama kalkıp lafı gevelemen yokmu inanki beni çok güldürüyor :) Alnı secdeye varmayanlar, ramazan da oruç yiyip sigara tellendirenler bu eleştrileri yapmıyormu hakkaten çok gülüyorum ...

**sana helal olsun!!!!!!!!!!!
Sayın coskun sende oturduğun yerden para kazanmanın yolunu bulmuşsun. eminim patronların maaşına zam vaya boool miktarda prim vermişlerdir.Bazıları peygamberimize laf atar kimileri karikatörlerini çizerler ama sonuça bak boooool bool para kazanırlar. sende seni yetiştirenlere söyle söyleyeceğini bak nasıl prim yapıyor.Bu insanlar sana burs vermişlerdi, hatırlarmısın Uludağ üniversitesinde okurken sana katkı olsundiye seni Gemlik imam_hatip lisesinde belletmen yapmıştı bu insanlar. Ama sen onu hatırlayamazsın yüzün kızarır. Boşveer yapmasaydılar. sen bak parana bu dünyada sana o lazım......

**sayın demiyorum çünkü saygın bir insan değilsiniz.ey paranın gücüyle konuşturulan insan.yıllar önce belki hatırlamassın çünkü işine gelmez'HÜRRİYET'gazetesinde Ahmet hakan COŞMUŞ diye bir manşet vardı hakkında hoşlanmayacağın beyanatta bulunmuştu ve seni epeyce yormıştu hatırladınmı?bende senin gibi bir insan için yazılan bu yazıyı hazmedememiştim.şimdi senin gerçek yüzünü görünce kendimden utanıyorum.mahşerde bu olaydan dolayı Allahın huzurunda ne cevap vereceğimi bilmiyorum.ve sen ,senin aleyhinde yazan ve seni küçük düşüren bir gazetede seni adam yapmış milli görüş camiasının liderine laf atıyorsun.işte sen bu kadar cahilsin.hocam ise öyle büyük bir şahsiyettirki gelecekte senin ne....olacağını bilmiş ve sana kızını vermemiştir.selam olsun milli görüşcülere
ve selam olsun bu vatanı ANASI,BACISI,NAMUSU gibi sevenlere

**Hey gidi geçmiş zaman....
Merakımı bağışlayın...
Sanki Ahmet Hakan Bey hergün birisi hakkında yazarak gündeme daha iyi tutunacağının farkına varmış ve hep aynı şeyi yapıyor gelmiyor mu size de??
Ama Erbakan Hoca'yı da listesine katıcağı aklıma gelmezdi..
Zaman nelere kadir.. Durun hele ölmeden daha neler görecek, neler duyacak bu fani.

**Bağlandığı kapının şeyi ahmet hakan
Erbakancılık mı vardıki? Şayet insanlar kuru kuruya bir kişinin ardından gitselerdi, davaları, fikirleri olmazdı. Halbuki "eskimez pörsümez yeni" davasında olanlar o davayı kimin en iyi temsil ettiğine inanırlarsa onun peşinden giderler. Mesele şahsi değildir. Yazın da hem Erbakan hocayı hemde Recai Kutan'ı küçük düşüren ve haddini aşan ifadeler var. Muhtemelen bu konuda yasal haklarını kullanacaklardır Anlaşılan o ki seni pek adam yerine koymadılar,TVdeki programına falan gelmediler, sana röportaj da vermediler.Belkide yeni patronun onlar aleyhinde yazmaya zorladı seni. Belkide yazı bile sana ait değil, iyi ses getirir diye sana maletmiş olabilirler kartelde böyle şeyler çok olur Sen nasıl meşhur oldun, söylesene O yıllarda onların bir kelimesi senin kanal 7 den atılmana yeterdi. Besle kargayı oysun gözünü

**AHMET HAKAN COŞKUN BEY'E
yazılarınızdan da anlaşılacağı üzere hiç bir kesim tarafından kabul görmüyorsunuz. Buna karşılık tutunacak bir dal arıyorsunuz. Keşke siz de AKP'liler gibi gömleğinizi değiştirmeseydiniz de Kanal 7 dönemindeki Ahmet Hakan Coşkun olarak kalsaydınız. Ama ne yazık, siz de değiştiniz. Saadet Partisi'ni "Erbakan'ı sevenler derneği" olarak küçük düşürmek, ne denli küçük düştüğünüzü, ne denli küçük düşünceler içinde kıvrandığınızı, buna karşılık ne denli büyük vicdani sızı duyduğunuzun göstergesidir. Ben Saadet Partisi'nin sadece aldığı oy oranı ile değerlendirilmesinin yanlış olacağını söylüyorum. Zira: Türkiye'de tabanı ve gençliği bulunan iki büyük siyasi partiden birisi Saadet Partisi'dir. Bir diğeri ise Milliyetçi Hareket Partisi. Tekrar ediyorum. Yazılarınız yalnızlığınızın göstergesi. Aksini ispat edebilir misiniz? Saygılarımla..