Abone Ol

"Beyinsiz!!!" Hülya Avşar Ayşe Arman polemiği mahalle kavgasına döndü!!!

Hülya Avşar bakın ne dedi! "Bütün gün onunla bununla yaptığı fantazileri yazarak gazeteci olunmaz. İnsanların ne kadar beyinsiz olduklarını anlayın"

"Beyinsiz!!!" Hülya Avşar Ayşe Arman polemiği mahalle kavgasına...

Hülya Avşar ile Ayşe Arman arasındaki polemik iyice kızıştı. Polemik, Avşar'ın siyasi görüşlerini açıklamasıyla başlamıştı. Avşar'ın bu röportajının yayımlanmasından bir kaç gün sonra Ayşe Arman köşesinde sanatçıyı siyasi konularda yorum yapmasını 'Siyasetten geri kal be kadın' diyerek eleştirmişti.

Ayşe Arman'ın yuva yıkıcı ve sürekli seks fantezilerini yazdığını iddia eden Avşar kızı dün bir açıklama daha yaparak çok sert bir üslup kullandı. 'Bana sataşanlar bir tek şey söyleyebiliyor; 'Zamanında evli Tanju Çolak'la birlikte oldu' Evet zamanında böyle bir hata yaptım. Tanju'nun eşi Aysu Hanım'ı arayıp özür diledim. 'Hayvanlık yaptım. Sizden özür diliyorum' dedim. O da bu özrümü anlayışla karşıladı' dedi.


'ŞIMARIK VE BEYİNSİZ'

AVŞAR, 'Kendilerini akıllı ve düzgün yaşayan insan kulvarına sokmasınlar. Onun benim hakkımda yorum yapabilmesi için benim yaptıklarımın yarısını yapmış olmaları gerekir. Hiç kimse beni yargılayamaz. Hele Arman'ın hiç hakkı yok. Benim önümde önünü iliklemesi lazım. Şımarık ve kendini birşey sanıyor. Bütün gün onunla bununla yaptığı fantazileri yazarak gazeteci olunmaz. İnsanların ne kadar beyinsiz olduklarını anlayın' diye konuştu