Abone Ol

Betül Demir: Giydiklerin Ruhunla Bütünleşmiyorsa Palyaçodan Farksız Olursun

Güzel Şarkıcı Betül Demir son dönemde seçtiği kıyafetlerle dikkat çekiyor. Posta Gazetesindeki röportajda Bekir Saçar, Betül Demir'e modayla ilgili sorular da yöneltti. Betül Demir son dönemde ünlü stil danışmanı Bükre İkizer ile çalıştığını söyledi.

Betül Demir: Giydiklerin Ruhunla Bütünleşmiyorsa Palyaçodan Farksız Olursun

İşte Bekir Saçar'ın röportajındaki o bölüm:

Havalı bir kadınsın. Aşk hayatını merak ediyorum, kalbinde özel biri var mı?

Tüm burçlarım terazi, havam oradan geliyor sanırım. Ben özel hayatımı anlatmadığımdan beni yalnız sanıyorlar. Oysaki ben aşktan beslenirim. Bunca yıllık arkadaşımsın Bekir, senden saklayacak değilim. Çok değer verdiğim bir ilişkim yeni bitti. İlişkilerimi kimsenin gözüne sokmam. Buna biraz aşkı koruma içgüdüsü de diyebiliriz.

Muhabirlere “Piyasada adam gibi adam yok” dediğini hatırlıyorum. ‘Adam gibi adam’ın tanımı nedir?

Demek o dönem kötü bir örneğe denk gelmişim. Hahaha! Zeki, esprili, yaratıcı, üretken, kendine güvenen, hazmetmiş, hayattan keyif alan, her şeye saygılı, bana ait alanlara saygılı bir sevgili olmalı. Aslında çok basit. Alanıma girildiği an deliriyorum ben, özgürlükten yanayım.

Evlenip çocuk sahibi olmak gibi bir hayalin var mı?

Evlilik hayalim yok. Bütün arkadaşlarım evlendi, bazıları çok da mutlu ama ben de böyle çok mutluyum. Bir erkekle hep aynı evde kalamam ben. Birlikte yaşamanın da evlilikten farkı yok. Bir imza eksik o kadar. Arada sadece kendimle baş başa kalmak isterim ki üreteyim, düşüneyim, merak edeyim, özleyeyim.

Betül Demir: Giydiklerin Ruhunla Bütünleşmiyorsa Palyaçodan Farksız Olursun - Resim: 1

GİYDİKLERİN RUHUNLA BÜTÜNLEŞMİYORSA PALYAÇODAN FARKSIZ OLURSUN

Hep şık, zarif ve alımlısın. Bir stil danışmanın mı var?

Zaman zaman danışmanlık alıyorum ama kendi zevklerimi ön planda tutarak. İşimle ilgili olarak son dönemde Bükre İkizer’le çalışıyorum. Hiçbir zaman moda oldu diye bir şey giymedim. Her zaman stillerin takipçisi oldum. Audrey Hepburn ve Kate Moss’a bayılırım. Giydiklerin ruhunla bütünleşmiyorsa palyaçodan farksız olursun.

Betül Demir: Giydiklerin Ruhunla Bütünleşmiyorsa Palyaçodan Farksız Olursun - Resim: 2Ünlülerin kusursuz şıklık için yeni tercihi: Bükre İkizer kimdir?

Betül Demir: Giydiklerin Ruhunla Bütünleşmiyorsa Palyaçodan Farksız Olursun - Resim: 3Bükre İkizer: Kış Modasına Örgü Pantolonlar Damgasını Vuracak