Abone Ol

Beşiktaş - Trabzonspor maç sonucu

Süper Lig'in 23. haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada Beşiktaş sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı.

Beşiktaş - Trabzonspor maç sonucu

Bu sonuçla bordo-mavililer puanını 45'e yükselterek liderliğini sürdürdü. Beşiktaş ise 37 puan ile 7. sırada kaldı.

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Trabzonspor'u konuk etti. Heyecan fırtınası şeklinde geçen mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, maçın 5. dakikasında Sörloth'un golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya muhteşem bir başlangıç yapan Beşiktaş, 58. dakikada Boateng ve 66. dakikada Vida'nın attığı gollerle 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra sayısız fırsat yakalayan Beşiktaş, 3. golü bir türlü bulamadı. 90+2. dakikada Trabzonspor'da sahneye bir kez daha Sörloth çıktı ve maçın skorunu belirledi.

BEŞİKTAŞ HAFTAYA ALANYASPOR İLE KARŞILAŞACAK

Alınan bu sonucun ardından Beşiktaş 37 puana yükselirken Trabzonspor 45 puana çıktı. Önümüzdeki hafta Beşiktaş deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak. Trabzonspor sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

"ÇOK KALİTELİ BİR ORTA GELDİ"

Maç sonunda konuşan Sörloth, "En iyi performansımızı gösterdiğimizi söyleyemeyiz. Beşiktaş baskılı başladı. Günün sonunda 1 puanı almayı başardık. 2. golde inanılmaz mutluydum, çok kaliteli bir orta geldi, golü attığımda inanılmaz mutluydum." dedi.