Abone Ol

Beşiktaş, Sporting Lizbon'a 4-1 Yenildi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, C grubu 3. maçında Portekiz ekibi Sporting Lizbon'a 4-1 mağlup oldu.

Beşiktaş, Sporting Lizbon'a 4-1 Yenildi

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda temsilcimiz Beşiktaş, Portekiz ekibi Sporting ile karşı karşıya geldi. Sloven hakem Slavko Vincic'in yönettiği karşılaşma 4-1 Sporting Lizbon üstünlüğü ile tamamlandı. Grupta oynadıkları karşılaşmalardan puansız ayrılan iki ekipten Lizbon, Beşiktaş galibiyeti ile 3 puanla tanıştı.

Vodafone Park'ta oynanan mücadelede Beşiktaş, iyi başladığı Sporting Lizbon maçının 15. dakikasında Coates'in golüyle 1-0 geriye düştü. 23'te Larin bu kez kafa golüyle cevap verse de 26'da Sporting, Coates'le ilk golünün aynısını buldu. 43'te Sarabia skoru 3-1'e getirdi. 45'te Teixeira'nın golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 89'da Paulinho farkı 3'e çıkarttı.

C grubunda oynadığı tüm karşılaşmalardan yenilgiyle ayrılan Beşiktaş'ın gruptan çıkma şansı mucizelere kaldı.

Beşiktaş - Sporting Lizbon maçı, grubunda henüz puan elde edememiş iki takım için de kritik bir öneme sahipti. Sporting Lizbon ile tarihi boyunca 2 kez karşı karşıya gelen Beşiktaş bu karşılaşmalardan birisini mağlubiyet, birisini ise beraberlik ile tamamladı. İki takım arasında oynanan son mücadele, 10 Aralık 2015 tarihinde 3-1 Sporting Lizbon'un üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.