Abone Ol

Beşiktaş Partizan maçı hangi kanalda saat kaçta?

"Beşiktaş Partizan maçı hangi kanalda" sorusunun cevabı siyah beyazlı taraftarlar tarafından merak ediliyor...Beşiktaş ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Partizan'ı evinde misafir ediyor.

Beşiktaş Partizan maçı hangi kanalda saat kaçta?

Golsüz beraberlik bile Beşiktaş'ı Avrupa Ligi gruplarına yükseltiyor. Peki, Beşiktaş Partizan maçı ne zaman saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmak isteyen Beşiktaş, ilk maçta Sırbistan’da 1-1 berabere kaldığı Partizan’ı ağırlıyor.

Sahaya skor avantajı ile çıkacak olan Beşiktaş’a her türlü galibiyet ve golsüz beraberlik tur kapısını aralıyor.

Son dönemlerde kulüplerin Avrupa kupası maçlarında yaşanan yayın krizi bu kez yaşanmayacak. Beşiktaş Partizan maçı kanalı belli oldu!

Peki, Beşiktaş Partizan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

BEŞİKTAŞ PARTİZAN MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'ndaki Sırbistan temsilcisi Partizan ile 30 Ağustos Perşembe günü oynayacağı rövanş maçı Türkiye saati ile 21:00'da başlayacak.

Beşiktaş Partizan maçı Smart Spor kanalında canlı yayınlanacak.

NEGREDO GERİ DÖNÜYOR

Beşiktaş’ta transfer dönemini uzun süre meşgul eden ve takımdan gönderilmesi gündemde olan Alvaro Negredo, transfer döneminin bitimine son günler kala uçuşa geçmişti.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda LASK Linz deplasmanında attığı son dakika golüyle takımını Play- Off’a taşıyan, ligde de Erzurumspor ve Antalyaspor filelerini sarsan İspanyol futbolcu, yarınki Partizan maçında da takımının en önemli hücum silahı olacak.

Kırmızı kart cezası sebebiyle Sırbistan’daki ilk maçta görev yapamayan deneyimli oyuncu, Vodafone Park’ta gollerine devam etmek için çaba gösterecek.

Takım çalışmalarında ortaya koyduğu hırslı futbolla dikkat çeken Negredo, peş peşe gollerini sıralamasının ardından tekrardan teknik direktör Şenol Güneş’in beğenisini kazanmıştı.