Abone Ol

Bergüzar Korel'i üzen mesajlar! Çocuğun ölsün...

Güzel oyuncu Bergüzar Korel Gezi Parkı eylemlerinde yaşadığı zorlukları anlattı...

Bergüzar Korel'i üzen mesajlar! Çocuğun ölsün...

ÇOK CANIM YANDI

Akmerkez’de oğlunuza parmağınızı salladınız diye çok eleştirildiniz...

- Çok. Çocuk dediğin varlık sınırlarını bildiğinde kendini mutlu ve güvende hissediyor. "Çocuğum sen kafana göre takıl" dediğinde kontrolden çıkıyor ve mutsuz oluyor. O gün kendime spor ayakkabı alıyorum. Ali’nin hayatında yenilik kabul etmediği bir dönem. Saçını kestirmiyor eski kıyafetleriyle dolaşıyor. O gün beni de kendine ait bir parça olarak kabul ettiği için benim de yeni bir şey almamı istemedi.

Ve bana vurdu. Afalladım. Çünkü hiç yaşamadım böyle bir şey. Parmağımı sallayarak "Bu yaptığını unutmayacağım eve gidip bunu konuşacağız" derken flaşlar patlamaya başladı. Ve oyunculuğum bitti anneliğim sorgulanmaya başladı. Ben anneyim, her konuda eleştiri kabul ederim ama anneliğim konusunda asla. Oğlum en hassas noktam. Hayattaki her şeyden, kendimden bile fazla düşündüğüm bir canı ben mutsuz eder miyim?

Kaldı ki her anne hata yapar...

- Kesinlikle. Annelerin de hata yapma lüksü olduğunu düşünüyorum. Annelerimiz bizi böyle büyüttü. Doğal akışına bırakmak lazım. Annelik hiç bitmeyen bir suçluluk duygusu ve vicdan azabı. Sürekli bir yetersizlik hissi.

Peki ya babalık?
- Ben anne ve babayı ayırmıyorum. Biz aileyiz ve Ali’nin deyimiyle bir ekibiz. Ne şanslıyım ki ilk andan itibaren her aşamada yanımda olan bir kocam var. Çocuğumuzun her sorumluluğunu birlikte yapıyoruz. İlk günden beri öyleydim. Ben 9 ay boyunca Halit’siz tek bir muayenemi hatırlamıyorum.

Doğal olarak da Ali, babaya çok düşkün...
- Çok. Evet bana âşık ama onunla çok başka bir diyalogları var. Baba onun rol modeli olmak istediği şey. Ve ben bundan çok mutluyum. Halit daha çok arkadaş gibi ama ciddi bir otoritesi var. Ses tonu yeter. Ben bile korkuyorum artık.

Gezi eylemleri sırasında en çok yıpratılan isimlerden biriydiniz. Gezi size ne öğretti?

- Benim bu konuda çok canım yandı. Kocamın da keza öyle. Twitter’dan günde kaç kişi "çocuğun ölsün" yazıyor biliyor musun? Sadece insanların fikirlerini istedikleri gibi ifade edebilmelerini savundum.

Olayların olduğu gün ideolojik veya siyasi düşünceyle değil, sade bir vatandaş olarak oraya gittik. Din, dil, ırk, fikir ayrılıkları ve farklı düşünce yapılarını gözetmeksizin bireylerin birbirlerine saygı göstermeleri gerektiğine inanıyorum.

Ben Müslüman bir Türk kadınıyım. Ama dinsiz, Allahsız, terörist olmakla suçlandım. Asla hiçbir ideolojinin yanında değilim.

Sibel Arna/ Hürriyet

RÖPORTAJIN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

HALİT ERGENÇ VE BERGÜZAR KOREL’İN DENİZ KEYFİ FOTO GALERİ-

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftine şok pankart -FOTO GALERİ-

BERGÜZAR KOREL VE KENAN İMİRZALIOĞLU.. FOTO GALERİ

Karadayı’da olay sahne! Önce ağladı, sonra öpüştüler... -VİDEO-