Abone Ol

Ben anlatayım sana Çevikçi çocukları.. Saldırı sonrası Facebook'ta polislerin bu mesajı olay oldu

Medyafaresi.com özel haberi- Beşiktaş'taki alçak saldırıdan sonra Türkiye ayağa kalktı. #PolisiminYanındayım hashtagıyla yapılan yorumlar çığ gibi büyüdü. Facebook'ta Polis Noktası adlı sayfadan yapılan paylaşımlar ise okuyanları ağlattı.

Saldırı sonrası Facebook'ta polislerin bu mesajı olay oldu

İŞTE FACEBOOK'TA PAYLAŞIM REKORU KIRAN O MESAJLAR..

Dayanamadım, göğsüm daraldı. Ben anlatayım sana Çevikçi çocukları.
20 ile 25 yaş arasındadır çoğu, filinta gibi çocuklardır; boylu, poslu ve babayiğit. İzin günleri çok azdır, izinli olduklarında hele bir de sivil elbiseler içinde görsen onları değme mankene taş çıkarırlar.

Fakir çocuklarıdır çoğu, Anadolu'nun her bir yerinden gelmişlerdir; köyden, ilçeden ve bir kasabadan. Hepsi memleketini öve öve anlatır. Hepsi memleket ve vatan sevdalısı. İstanbul'u yaşamak isterler. Süt gibi beyaz ve lekesiz çocuklardır, belki sigara içmek pırıl pırıl hayatlarındaki en kötü alışkanlıktır.

Hayatları boyunca serserilik yapmamışlardır, suç nedir bilmezler, polis olmadan önce karakolun önünden bile geçmemişlerdir. 2-3 kişi rutubetli bir ev tutarlar , her birinin odası ayrı ayrı ve evlere şenlik. Az görebildikleri uyku onlar için büyük velinimet hele uyurken biri ses çıkarsın...

Her evde mutlaka bir çiğ köfte yapan olur, en büyük zevkleri bütün timin toplanıp aynı evde çiğ köfte yemesi. Anacıkları durmadan tel açar, oğlum yavrum iyi misin, bugün ne yedin diye, çoğu yalan söyler annesine; burada bir şey yok çok rahatız vs. Evli olanları çok azdır, 1 veya 2 yaşında bebeleri olur.

Bazıları nişanlı, sözlü... Para biriktirir düğün için. Soğukta konserve yiyerek görev yaparlar. Bazen 20 saati bulur görevleri ama Otobüslerde birbirleriyle şakalaşırlar, çoğunun lakabı vardır.

O konserve ile hiç alakaları olmayan o angarya görevleri, hiç ek ücret almadan futbol, basketbol, konser vs. atlatıp giderler. Tek Dertleri vatana birşey olmasın...

İşte o fidanları katlettiler bugün, parça parça ettiler analarının kuzularını, anacıklarının telini açamadılar bu sefer.

Kanımız kurusun unutursak, ne istediniz hayatı yaşamamış, gencecik, pırıl pırıl bu çocuklardan, ne istediniz? ( ÇELEBİ DELİ)

Yere düştü kaskınız, annenizin öpmeye kıyamadığı alnınızı koruyan. Bir sedyeye koyuldu hayalleriniz. kimbilir kaçtı yaşınız. 20, 21, 22? Yaşınızla ölçülebilirmiki yigitliginiz?
Şimdi ardinizdan gözlerimizde yaş yüreğimizde yangın kaldı. Kinimiz diri kalacak. intikamimiz dilimizde and olacak!
İntikamızı almazsak kinimizi diri tutmazsak Gök Girsin Kızıl Çıksın...
Taşıdığımız silahlar size mermi yağdırsın...

Üşümüş müydünüz :( Maç görevi bitti eve gidecek olmanın hayali mi vardı yüreğinizde :( Evden belki de ekmek al gelirken demişlerdi :( belki de yavruna süt götürücektin eve giderken :( anacığının gözü yolda kalmıştır şimdi :( eşin babanız gelecek birazdan demiştir seni soran afacanlara :( botlar daralmıştır değil mi saatlerce ayakta durmaktan :( belki de parmakların sızlamıştır soğuktan :( yarın izinli miydin ne vardı planında :( uyuyup dinlenmek mi öğleye kadar :( yarın pazar belki de sevdiğinle buluşacaktın :( ahhhh be yiğidim sen bütün bu hakları yemin töreninde bıraktın :( yine gamzelenmişti yüreğim saatlerdir :( ne zaman gamzelense bu yürek :( ne zaman anlamsız süzülse gözyaşlarım :( benim kardeşlerimin canı yanıyor bir yerlerde :( yine gönlüm mahsun ALLAHIMMMM :(

En kötüsü de ne biliyor musunuz yarın olacak ve bir kaç gün daha şehitlerimiz konuşulacak sonrasında hiç şehit vermemişiz gibi her şey unutulacak... Bize ve şehitlerimize anlık destekleriniz değil sürekli canı gönülden destekleriniz gerekiyor...
Bizlerinde insan olduğumuzu robot olmadığımızı unutmayın...

Yıkılmayacağız aksine güçleneceğiz bizim bizden başka kimsemiz yok...

Şehitlerimiz için dua edin lütfen...

Kaynak: Polis noktası (facebook)