Abone Ol

Daria'dan Momo Beach'e tepki: Utanmaz yalancılar

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, tatil için geldiği İzmir Çeşme’deki “The Beach of Momo” isimli plajın güvenliği tarafından darp edildiğini açıkladı. Her kesimden bu şehir eşkıyalığına tepki yağdı. Mekan ise manken ve erkek arkadaşını suçladı. Daria Kyryliuk'tan cevap gecikmedi.

Daria'dan Momo Beach'e tepki: Utanmaz yalancılar

DAYAK YİYEN TOP MODEL DARIA'DAN MOMO BEACH AÇIKLAMASINA TEPKİ: UTANMAZ YALANCILAR

Tatile geldiği Çeşme'deki plajda dayak yiyen Daria Kyryliuk kendisini suçlayan Momo Beach işletmecilerine sosyal medyadan yanıt verdi.

İşletmenin güvenlik kamerası kayıtlarının yayınlanmasını istedi.

Daria'dan Momo Beach'e tepki: Utanmaz yalancılar - Resim: 1Tam bir rezalet! Ünlü model tatil için geldiği İzmir'de dayak yedi!

"Yazıklar olsun, yalancılar! @momodalyan'ın kamera kasetlerinin bugün yayınlanmasını istiyoruz! Momo Beach işletmecilerinin açıklamadığı görüntüler, insanlardan saklanacak bir şeyleri olduğu anlamına gelir. Ve onlar suçlu! Türkiye'yi seviyorum ve güzel bir ülke, ancak 21. yüzyılda böyle bir şey olması çok üzücü!"

İŞTE O PAYLAŞIM

Daria'dan Momo Beach'e tepki: Utanmaz yalancılar - Resim: 2

NE OLMUŞTU?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Bu kabul edilemez magandalığın, kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz" dedi. Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü soruşturma kapsamında şüpheli bir kişi gözaltına alındı. Zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Daria'dan Momo Beach'e tepki: Utanmaz yalancılar - Resim: 3Daria'nın dayak yediği mekanın sahibi Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi çıktı

Instagram’dan üç dilde açıklama yayınlayan model “Sessiz kalmak istemiyorum ve hikayemi bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. Momo Plajı’nın (Çeşme Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Dört kız (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı. Polise ayrıntılı raporlar verdik. Olanlara kör bir göz çevirip durmamalıyız” dedi.

Daria Kyryliuk, kanlar içinde kaldığı fotoğrafı Instagram’dan yayınladı, Türkiye’den bir çok ünlü kendi adlarına özür dileyip destek verdi.

ŞEYMA SUBAŞI: KORKUNÇSUNUZ!

Daria'dan Momo Beach'e tepki: Utanmaz yalancılar - Resim: 4Momo Beach’te özel güvenlikçilerin saldırdığı model Daria Kyryliuk kimdir?

Daria Kyryliuk ile yakın arkadaş olan Şeyma Subaşı korkunç olay karşısında sessiz kalmadı. Arkadaşına destek olan Subaşı, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: Çok yakın, çok tatlı arkadaşım neler yaşamış... Çok üzüldüm, şoktayım gerçekten!  Keşke eğlence mekanları da müşterilerini ağırlarken sadece kazandıkları paraya değil, insanlara nasıl davranacaklarına dikkat etseler! Korkunçsunuz!

MEKANDAN İLK AÇIKLAMA

Daria Kyryliuk'un bu açıklamasının ardından Momo yetkilileri yazılı bir açıklama yaptı. İşte o açıklama:

"31 Temmuz Cuma günü The Beach of Momo’nun otopark kısmında, iki farklı grup arasında çıkan tartışmayı ayırmak için güvenlik ekibimiz müdahale etmek durumunda kalmıştır. Momo’da geçirdiği vakitlerde kendi arkadaşlarına sergilediği hırçın ve agresif tavırlarından dolayı Daria Kyryliuk’a sevgilisinin korumaları, mekânda bulunduğu süre boyunca eşlik etmiştir.

Taraflar güvenli bir şekilde ayrıldıktan sonra Daria Hanım'ın, evine gittiği ve komşusuyla da kavga ettiği ve olaya polisin müdahale ettiği öğrenilmiştir. 2 Ağustos Pazar günü, Daria Kyryliuk tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında iddia edildiği gibi, meydana gelen yaralanmada güvenlik ekibimizin hiçbir dahli yoktur.

Güvenlik ekibimiz, iki grup arasında çıkan tartışmayı büyük bir özveri ile sonlandırmak için büyük çaba harcamıştır.

Olayın üzerinden bir gün geçtikten sonra paylaşımın yapılması ve konunun güvenlik darbesi” olarak yansıtılmasının yaşanan gerçeklerle hiçbir ilgisi yoktur.

İlgili kişinin dahil olduğu arkadaş grubunun da 2 Ağustos Pazar günü tekrar The Beach of Momo’ya geldiğini bilginize sunarız. The Beach of Momo olarak, her zaman saygı ve sevgi çerçevesinde, tüm konuklarımızın güven içinde, keyifli vakit geçirmesi için çalışıyoruz.

Sadece kadınlara değil hiçbir konuğumuza uygunsuz müdahalede bulunulması kabul edilemez. Bizler de gerekli işlemleri başlatarak, konuyu yakından takip ediyoruz"

BAKAN'DAN SERT TEPKİ: MAGANDALIK

Daria'dan Momo Beach'e tepki: Utanmaz yalancılar - Resim: 5Turizm Bakanı Ersoy'dan Momo Beach'teki magandalığa tepki

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İzmir'in Çeşme ilçesinde yaşanan darp olayını kınadı. Bakan Ersoy, "Cuma gecesi Çeşme'de yaşanan, turizm bölgesinde asla olmaması gereken ve özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum. Bu kabul edilemez magandalığın kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz." dedi.

Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü soruşturma kapsamında şüpheli bir kişi gözaltına alındı.  Zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

10 GARSON MÜŞTERİYİ DARP ETMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl da The Beach of Momo’da çalışan garsonlar, şezlongda güneşlenen bir kadın müşterinin, üzerine buz atmıştı. Çalışanlar, kendilerini uyaran erkek müşteriyle de ağız dalaşına girmiş ve tartışma çıkmıştı. 10 garson bir olup, müşteriyi darp etmişti.