Abone Ol

Başörtülü genç kadın: AKP'ye oy atmak istemiyorum, Muharrem İnce ile ilk turda bitirelim

Sokak röportajında konuşan seçmen, “Seçim İkinci tura kalmasın Muharrem İnce ile bitirelim AKP'ye oy atmak istemiyorum. Ama CHP'nin kapalılara yaptığını biliyorum” dedi.

Başörtülü genç kadın: AKP'ye oy atmak istemiyorum, Muharrem İnce ile ilk turda bitirelim

Sokak röportajında seçimde kimi destekleyeceği sorulan kadın seçmen, iktidara gelen kişilerin kıyafete karışmamalarını, atamaların torpille yapılmamasını istediğini söyledi.

Seçimlerin ikinci tura kalmasını istemediğini söyleyen seçmen, “Muharrem İnce ile bitirelim” derken, “Özgürlük verildiği sürece CHP’de olabilir” şeklinde konuştu.

Seçmenin sözleri şöyle:

“Tesettüre karışmasınlar, kıyafete de karışmasınlar. Gelen kişi tesettürden dolayı da torpilli bir yerlere de getirilmesin, açık kıyafetle de bir yere getirilmesin. Sadece ilahiyat mezunları atanmasın. Kim hangi bölümü okuduysa bir zahmet o bölümden atansın. Başka da bir şey istemiyorum.” 

“KALMASIN İKİNCİ TURA”

Muhabirin, seçinin ikinci tura kalması durumunda Kılıçdaroğlu’mu Erdoğan’ı mı destekleyeceğini sorması üzerine, “Kalmasın ikinci tura, Muharrem İnce ile bitirelim uğraşmayalım. AKP'ye oy atmak istemiyorum. Ama CHP'nin kapalılara yaptığını biliyorum. Bunu göz ardı etmek de istemiyorum” yanıtını verdi.

“ÖZGÜRLÜK VERİLDİĞİ SÜRECE CHP OLABİLİR”

Kılıçdaroğlu’nu muhafazakar insanların da sempatik bulduğunu söylenmesi üzerine ise seçmen, “Ama sineye çekemeyeceğim bazı olaylar oldu diyebilirim. Ya bu şey demek değil, sadece tesettürlüler şey olsun değil. Ya isteyen istediğini yapsın, özgürlük verildiği sürece CHP olabilir.” 

Videodaki diğer seçmene kimi destekleyeceği sorulduğunda ise, “Muharrem İnce. İkinci tura kalırsa da Kılıçdaroğlu” diye konuştu.