Abone Ol

Gupse Özay'dan ilginç çıkış: Barış Arduç ile ömürlük sözleşme yaptık

Gupse Özay, “Sevgiliniz Barış Arduç’la kaç yıllık anlaşma yaptınız?” diye soran muhabirlere, “Biz ömürlük sözleşme yaptık” yanıtını verdi.

Gupse Özay'dan ilginç çıkış: Barış Arduç ile ömürlük sözleşme yaptık

‘Tatlım Tatlım’ ekibi, Etiler Hillside’da sinema salonu kapatıp filmlerini arkadaşlarıyla izledi. Oyuncular, Büşra Pekin, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Bülent Emrah Parlak ve Fatih Artman’ın hazır bulunduğu geceye birçok ünlü isim katıldı. Özay, sevgilisi Barış Arduç’un Star TV’yle üç sezonluk anlaşmasıyla ilgili, “Üç yıldan haberim yok. Benden niye sakladı?” diyerek espri yaptı. Muhabirlerin “Sizinle kaç yıllık anlaşma yaptı?” sorusuna ise oyuncu, “Ömürlük sözleşme yaptık” yanıtını verdi.

Gösterime katılan Esra Erol ise oyunculuğa göz kırptı. İzdivaç programlarının bitebileceğini söyleyen sunucu, Şahan Gökbakar’ın sosyal medya üzerinden film teklifi yapmasına, “Onun filminden geçsem bile yeter bana... Eskiden oyunculuk istemiyordum ama şimdi düşünüyorum. Sinemada olabilirim” dedi. Evindeki sehpaya çarparak ayak parmağını kıran Şebnem Bozoklu ise iki gündür ayakkabı giydiğini ama çok acı çektiğini belirtti.