Abone Ol

Barış Özbek Survivor'dan Ayrıldı mı? Survivor Barış Kimdir?

Barış Özbek'in son durumu hakkında bilgi vermek için acil durum konseyi gerçekleştiren Acun Ilıcalı, ''Barış Özbek için Survivor sona erdi'' dedi. Peki Barış Özbek kimdir?

Barış Özbek Survivor'dan Ayrıldı mı? Survivor Barış Kimdir?

BARIŞ, SURVİVOR'DAN NEDEN AYRILDI?

Acun Ilıcalı gerçekleştirdiği acil durum konseyinde, Barış'ın midesinde bir rahatsızlık olduğunu ve bu konu ile ilgili birçok doktordan görüş alındığını söyledi. Ilıcalı, "Metin Kuş açlık devam ederse, Barış'ın yaşadığı sıkıntı daha kötüleşebilir ve kalıcı hasar bırakabilir." dedi.

SURVIVOR BARIŞ KİMDİR?

Barış Özbek, 14 Eylül 1986 yılında Almanya Castrop-Rauxel’de doğmuştur. Özbek futbol oynadığı dönemlerde orta sahada görev almıştır. Barış Özbek zaman zaman sağ kanat ve sağ bekte de görev yapmıştı.

İsmini ilk kez 2007-2008 sezonunda Galatasaray’a transfer olmasıyla duyuran Barış Özbek, o dönem birlikte forma giydiği Serkan Çalık ile birlikte büyük sükse yaratmıştır. Sarı kırmızı takıma geldiği zaman henüz 22 yaşında olan Barış Özbek, pek çok karşılaşmada forma giymiştir. Barış Özbek’i Galatasaray’a transfer eden isim, tecrübeli Alman çalıştırıcı Karl-Heinz Feldkamp olmuştur.

Futbola, Almanya’da BG Schwerin altyapısında başlayan Barış Özbek, 2003-2004 yılında Tus Hordel’de forma giymiş ve 2005 yılında da Rot-Weiss Essen altyapısına dâhil olmuştur. Burada 2 yıl boyunca A takım forması giyen Barış Özbek, 39 maçta 1 gol attı. Barış Özbek, aynı takımda forma giydiği futbolcu Serkan Çalık ile 2007-2008 sezonunda Galatasaray’a transfer olarak adını tüm Türkiye’ye duyurdu.