Abone Ol

Barış Falay mahkemede neden ağladı?

Oyuncu Esra Ronabar Falay, arabasına çarparak ağır yaralanmasına neden olan kamyon şoförüne açtığı davayı kazandı. Mahkeme sanığı 1 yıl hapse mahkum etti. Falay mahkemede ifade verirken ağlamaya başlayınca eşi Barış Falay da gözyaşlarına boğuldu.

Barış Falay mahkemede neden ağladı?

Karısı ağlayınca Falay da ağladı

Geçen yıl geçirdiği trafik kazasını mahkemede anlatırken ağlayan Esra Ronabar Falay’ı gören eşi Barış Falay da gözyaşlarını tutamadı.Kusurlu bulunan kamyon şoförüne ise 7 bin 300 TL para cezası verildi.

Geçen sene Eylül ayında meydana gelen trafik kazasında Hamza Öztayoğlu’nun kullandığı kamyon, içerisinde oyuncu Esra Ronabar Falay ve arkadaşı Ertürk Yavuz’un kullandığı araca çarpmış, kazada Falay ağır şekilde yaralanmıştı. Uzun süre tedavi görüp setlerden uzak kalmış ve eve bağlanmıştı. Olayla ilgili hazırlanan iddianamede kamyon şöforu hakkında ‘taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına neden olmak’ suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Eşini yalnız bırakmadı

Duruşmada söz alan Esra Ronabar Falay gözyaşlarına hakim olamayarak, oyuncu olduğunu ve geçirdiği kaza nedeniyle mesleğini yapamaz hale geldiğini ifade etti. Eşine destek vermek için duruşma salonunda izleyici koltuğunda oturan oyuncu Barış Falay da eşinin ağlaması üzerine gözyaşlarına hakim olamadı.

Barış Falay mahkemede neden ağladı? - Resim: 1

Kamyon şoförü hava yağışlı olduğu için frene basınca aracın kaydığını, geliş ve gidişin ayrılmadığı yolda kullandığı kamyonun kontrolünü yitirdiğini ve kazanın meydana geldiğini belirterek kusuru olmadığını savundu. Ancak  Adli Tıp Kurumu sanığı asli kusurlu buldu. Kararını açıklayan mahkeme kamyon şoförünün 1 yıl hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi ve kusurlu bulunan şoförün cezasını daha sonra da 7 bin 300 lira adli para cezasına çevirdi. (Elif Altın/Makaron)