Abone Ol

Barış Atay ve eşi Beste Sultan kimdir?

Barış Atay bir kez daha gözaltına alınınca eşi ailesi ve nereli olduğu merak konusu oldu. Barış Atay'ın eşinin ismi Beste Sultan Kasapoğulları. Barış Atay gibi eşi Beste Sultan da oyunculuk yapıyor.

Barış Atay ve eşi Beste Sultan kimdir?

Oyuncu Barış Atay bu kez Yusuf Yerkel hakkında attığı twit sebebiyle gözaltına alındı. Peki Barış Atay ve eşi Beste Sultan Kasapoğlulları kimdir ve aslen nereliler?

Barış Atay Mengüllü, 22 Eylül 1981 tarihinde Almanya'da doğmuştur. Barış Atay'ın asıl memleketi ise Antakya'dır.

Doğumundan kısa bir süre sonra Türkiye'ye gelen ailesiyle birlikte 1999 yılına kadar Antakya'da yaşadı.

Çukurova Üniversitesi Biyoloji bölümünü yarıda bırakan Barış Atay, Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümünü 2004 yılında bitirdi.

BARIŞ ATAY'IN EŞİ KİMDİR?

Barış Atay, 8 Mart 2013 tarihinde eşi Beste Sultan Kasapoğulları ile evlendi.

Beste Sultan Kasapoğulları hem oyunculuk yapıyor hem de yönetmen yardımcısı.

Barış Atay ilk olarak 22 Kasım 2013 tarihinde Redhack soruşturması kapsamında polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Bu kez de Soma madencilerine tekme atan Yusuf Yerkel hakkındaki twiti sebebiyle gözaltına alındı. Barış Atay için 'bu adama haddini bildirin' diye yazan Ahmet Hakan, yazıyı takiben gözaltı olunca medyadan tepki aldı.

Barış Atay'ın Yusuf Yerkel için attığı twit: "Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde; affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle 'torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz' falan. Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz" .

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Atay'ın bu mesajı medya sonrası "Lütfen bu adama haddini bildiriniz!" başlıklı bir yazı kaleme almıştı.

(İnternethaber)