Abone Ol

Bar tuvaletinde seks yaparken arkadaşı video çekti!

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da yeni bir seks skandalı daha yaşandığı iddiası Ada gündemine oturdu.

Bar tuvaletinde seks yaparken arkadaşı video çekti!

The Sun'ın haberine göre, Manchester United forması giyen bir oyuncu gittiği gece kulübünün tuvaletinde bir kadınla birlikte olurken yanındaki arkadaşı da onları videoya kaydetti.

Videoyu çeken futbolcunun adı konusunda bir açıklama yapılmazken cinsel ilişkiye girilen kadının 20 yaşında olduğu belirtildi. Videoyu çeken futbolcunun takım arkadaşlarına bu olayı izletmesinin ardından skandalın ortaya çıktığı iddia edildi.

İsmini vermek istemeyen gece kulübü çalışanlarından birisi yaptığı açıklamada, "Tuvaletin kapıları kapalıydı. Futbolculardan biri onları videoya çekiyordu. Bu iğrenç bir davranış. Alkollü oldukları belliydi ve telaşa kapılmışlardı" ifadelerini kullandı.

Yaşanan olayların ardından Manchester United'lı oyuncunun arkadaşı olduğu öğrenilen genç kızın ortalıktan kaybolduğu belirtilirken kulüp yetkilileri görüntülerin internete sızdırılmasından çekiniyor.

Manchester United'da daha önce 2011 yılının Mayıs ayında 19 yaşındaki bir garson kıza tecavüz ettiği için Ched Evans 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.