Abone Ol

"Bana geldi sınıf atladı!!!" Ebru Gündeş Özcan Deniz hakkında neden ağır konuştu?

Ebru Gündeş önceki gün basın toplantısı sırasında Özcan Deniz'i kızdıracak ne açıklamalar yaptı???

"Bana geldi sınıf atladı!!!" Ebru Gündeş Özcan Deniz hakkında neden ağır...

Bana geldi sınıf atladı

Ebru Gündeş önceki gün basın toplantısı sırasında Özcan Deniz'i kızdıracak türden açıklamalar yaptı.

Yedi yıl aradan sonra yeni dizisinde kameraların karşısına geçen ve ilk bölümüyle en çok izlenen diziler arasına giren Ebru Gündeş, Tayfun Güneyer'in hem senaryosunu yazıp hem de yönettiği 'İmkansız Aşk' ile ekranlara döndü.

Dizinin basın toplantısında Ebru Gündeş, hemen yanı başında oturan rol arkadaşı Eylem Yıldız'a dönüp, 'Eskiden Özcan Deniz ile çalışıyordu şimdi benimle çalışmaya başladı sınıf atladı' deyince ortalık buz kesti. Gündeş sözlerinin devamında da tarzını değiştirmeyerek ' Ne var kardeşim o Türk Halk Müziği söylüyor ben Türk Sanat Müziği, ne yani fark olmasın mı sınıf atlamasın mı bu kızcağız' dedi.



Havva Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Gündeş'in yanı sıra Serkan Altunorak, Necmi Yapıcı, Eylem Yıldız, Betül Arım, Işık Aras, Murat Akkoyunlu, Volkan Saraçoğlu, Halim Ercan ve Özlem Gürler var. Kaderleri çıkmaz bir yolda kesişen iki aşığın romantik, komik ve keyifli maceralarını işleyen dizide Gündeş, bu kez sadece sesiyle değil, komedi tarzıyla da sevenlerinin yüzünü güldürdü.

Ünlü sanatçının, Türkiye'nin en popüler ve en sevilen yıldızını canlandırdığı 'İmkansız Aşk'ın ilk bölümü önceki akşamı Star TV ekranlarına geldi. Sıradan bir aşk yaşadınız mı sonusuna Gündeş,' Evet yaşadım. Benim bütün ilişkilerim sıradan oldu' diye yanıt verdi. Gerçek hayatta bir memura aşık olabilirmisinisiz sorusuna ise,' Neden olmasın. Tabii ki olabir' diye konuştu.
























OYUNCULARIN HEPSİ ÇOK DEÄžERLİ

Önceki gün ilk bölümü ekranlara gelen dizi hakkında Gündeş,' Yaptığımız iş ortada zaten çok fazla birşey konuşmaya gerek yok. Kadro belli, beni geçin ben tiyatro kökenli bir oyuncu değilim ama burdaki oyuncular hepsi birbirinden değerli. İnşallah Allah devamını getirsin' diye konuştu. Betül Arım,' Ben dizinin ilk bölümünü izlerken çok heyecanlandım. Ben oynadığım halde çok güldüm. Diziyi çok beğendim. Tarafsız bir şekilde söylemek gerekirse ben çok eğlendim' diye konuştu.