Abone Ol

Bahçeli’den o slogana tepki: Kullanmayın bir daha

Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki toplu açılış töreninde konuşma yapmak üzere kürsüye çıktığı sırada, atılan slogana tepki gösterdi.

Bahçeli’den o slogana tepki: Kullanmayın bir daha

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Turgutlu Belediyesi ortaklığıyla yapılan projelerin toplu açılış ve temel atma törenine, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katıldı.

O SLOGANI BİR DAHA KULLANMAYIN!

Konserin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşma yaptı. Bahçeli, konuşma yapmak üzere kürsüye çıktığı sırada, “İşte ordu işte komutan” sloganı atan partililere yönelik “O bizim sloganımız değil, kullanmayın bir daha“ diyerek uyardı.

SEÇİM BARAJI AÇIKLAMASI

Devlet Bahçeli dün Manisa'daki temaslarında daha önce de dile getirdiği seçim barajıyla ilgili de açıklama yapmıştı. Devlet Bahçeli, "16 Nisan'da sizlerin oyları ile anayasal bir içerik kazanan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nden sonra seçim barajı yeniden düşünülmelidir dedik bir kıyamettir kopardılar. Kötülük abideleri ile iyi niyetli görüşlerimizi çarpıtarak yansıttılar. Baraj endişesi ile telaşlandığımızı utanmadan, yüzsüzce dillerine doladılar. MHP baraj korkusu olan değil, barajlara rağmen, tüm engelleri yıka yıka bugünlere ulaşmış büyük bir millet eseridir. Baraj olursa geçeriz, önümüze set çekerlerse aşarız" demişti.